iPhone 6S si iPhone 6S Plus au 2 GB RAM

iPhone 6S 2 GB RAMiPhone 6S si iPhone 6S Plus au 2 GB RAM, iar acest lucru a fost confirmat fara vreun fel de dubiu de catre programul Xcode al companiei Apple care permite dezvoltarea de aplicatii pentru iOS in vederea publicarii in App Store.

Separat de cele doua terminale, Xcode a confirmat si ca iPad Pro are 4 GB RAM, insa acest lucru il stiam si de zilele trecute cand Adobe a “scapat” aceasta informatie intr-un comunicat de presa publicat la scurt timp dupa prezentarea tabletei de catre compania Apple.

iPhone 6S si iPhone 6S Plus au la baza un chip A9, iar din moment ce avem confirmarea clara ca el are 2 GB RAM, atunci exista sanse foarte mari si ca un procesor triple-core sa fie implementat de catre compania Apple, hardware-ul fiind identic cu cel al iPad Air 2.

Cat RAM au iPhone 6S si iPhone 6S Plus ?

Apple a promis ca iPhone 6S si iPhone 6S Plus vor oferit un spor de performante de peste 50% fata de modelele anterioare, iar cu un procesor triple-core si 2 GB RAM ele au toate sansele de a indeplini promisunea facuta de catre cei din Cupertino si a face multi utilizatori fericiti.

Pe de alta parte, iPad Pro cu 4 GB RAM este o surpriza pentru multi deoarece Apple a dublat cantitatea de RAM disponibila pentru tabletele sale in doar un an de zile, aceasta miscare nefiind una obisnuita pentru cei din Cupertino, insa e normal sa ne asteptam si la schimbari care nu sunt preconizate.

Pentru a descoperi daca iPhone 6S si iPhone 6S Plus au 1 GB RAM sau 2 GB RAM dezvoltatorul care a oferit informatia a fortat Xcode sa ruleze anumite elemente din interfata unei aplicatii doar pe terminale care au o anumita cantitate de RAM si asa noi am aflat totul.

Acestea fiind spuse, acum stim fara dubiu ca iPhone 6S si iPhone 6S Plus au 2 GB RAM si procesorul triple-core pare mai probabil ca oricand, desi nu avem inca o confirmare 100% sigura a existentei sale.