iPhone 6S evolutia surprinzatoare a vanzarilor

iPhone 6S stocuri vanzareLansarea iPhone 6S si iPhone 6S Plus vine cu o surpriza neasteptata in ceea ce priveste compania Apple, iar asta deoarece desi multi s-ar fi asteptat ca terminalele sa fie indisponibile pentru achizitie cu livrare in ziua lansarii, iata ca lucrurile nu stau chiar asa.

Mai exact, orice comanda facuta pentru iPhone 6S in majoritatea celor 12 tari in care este disponibil va avea drept rezultat livrarea in data de 25 septembrie la casa la care s-a facut comanda, exceptie facand Chian si Hong Kong, unde stocurile initiale au fost epuizate.

Separat de aceste doua tari, iPhone 6S poate fi cumparat aproape oriunde altundeva in aproape orice configuratie cu livrare in data de 25 septembrie, iar acest lucru este surprinzator, avand in vedere ca in anii trecuti stocurile initiale se epuizau in mai putin de o zi.

Acum suntem la doua zile de la initierea precomenzilor si terminalele sunt in continuare disponibile pentru achizitie, mai putin iPhone 6S Plus care, in majoritatea celor 12 tari, sunt indisponibile pentru cumparare cu livrare in 25 septembrie

iPhone 6S Plus is doar cateva modele ale iPhone 6S sunt disponibile cu livrare in 2 – 3 saptamani in multe tari de pe glob, iar asta indica faptul ca Apple are suficient de multe unitati ale celui din urma pregatite pentru lansarea globala de anul acesta.

Pe de alta parte putem trage concluzia ca lumea nu mai este interesata de iPhone 6S si iPhone 6S Plus anul acesta, desi ele aduc o serie de schimbari destul de importante, insa intr-o piata a smartphone-urilor care a ajuns la saturatie, orice este posibil.

Acestea fiind spuse, va fi interesant de vazut daca Apple va face astazi vreun anunt privind cifrele initiale de precomenzi pentru iPhone 6S si iPhone 6S Plus, asta din moment ce analistii probabil vor incepe sa speculeze ca vanzarile au fost mult sub asteptari.

Daca sunteti interesati, puteti face precomanda pentru iPhone 6S si iPhone in Romania din aceasta pagina, livrarile urmand a incepe din 30 septembrie.