Lansarea iPhone 6S – desfasurarea si un sfat important

lansare iPhone 6S Apple StoreLansarea iPhone 6S si iPhone 6S Plus din Apple Store se va desfasura in baza unor reguli foarte stricte impuse de catre compania Apple si astazi planurile celor din Cupertino au fost dezvaluite de surse din interior.

Conform acestor surse, Apple va respecta regulile stabilite in anii trecut si va limita posibilitatea de a achizitiona zilnic doar cate doua iPhone-uri de persoana, aceasta limitare existant atat pentru cei care au rezervare de achizitie facuta, cat si pentru cei care nu au.

Acum daca vorbim despre rezervari va dau si un sfat extrem de important: faceti o rezervare de cumparare. Anul trecut am facut rezervare pentru a cumpara iPhone 6 si iPhone 6 Plus si la ora 08:00 dimineata am intrat in magazin desi 400 de persoane asteptau la coada.

O rezervare facuta in website-ul Apple pentru a cumpara un iPhone 6S sau iPhone 6S Plus in ziua lansarii va va scuti de foarte mult timp de asteptare, cei cu rezervari fiind plasati la o coada separata si avand prioritate in fata celor care nu au rezervare facuta.

First off, like previous years, Apple will limit customers to purchasing only two new iPhones per day and you can only buy two per store reservation. At about 6 AM, queuing customers will be split into two new lines for reservations and new buyers. The doors will open early at 8 AM for iPhone sales. Apple will begin allocating reservations for customers that need them about fifteen minutes before doors open.

Separat de acestea, compania Apple va suspenda programarile pentru Genius bar si orice fel de alte programe care se desfasoara in mod normal in magazine, acestea fiind in totalitate dedicate vanzarii noilor terminale iPhone 6S si iPhone 6S Plus.

In mare acestea sunt regulile pe care trebuie sa le stiti si va recomand din nou sa faceti o rezervare pentru a reduce dramatic timpul de asteptare, dar si sa nu fortati nota cu intentia de cumparare, deoarece nu veti putea achizitiona mai mult de 2 iPhone-uri de persoana pe zi.