iPhone 6S si iPhone 6S Plus ar putea fi lansate in 25 septembrie in Europa

cutie iPhone 6SiPhone 6S si iPhone 6S Plus ar putea fi lansate in 25 septembrie in Europa, informatiile venind de la operatori de telefonie mobila din Italia si Olanda, ele fiind contradictorii cu tot ceea ce a facut compania Apple in trecut.

Apple se pregateste sa lanseze iPhone 6S si iPhone 6S Plus in 18 septembrie in cel putin 9 tari de pe glob, asa cum a facut anul trecut si ar putea include China a 10-a tara pentru a se asigura ca va reusi sa doboare recordul de vanzari al anului anterior.

In aceasta idee, e putin probabil ca Apple sa aleaga sa avanseze lansarile din alte tari europene sau de pe alte continente deoarece stocurile de terminale vor fi reduse, asa cum se intampla in fiecare an, si Apple prefera sa isi concentreze stocurile pe China decat pe Italia sau Olanda.

Nu ar fi exclus ca in 25 septembrie Apple sa deschida sesiuni de precomenzi pentru aceste tari si vanzarile oficiale sa inceapa in luna octombrie, insa chiar si asa, stocurile vor fi oricum limitate si livrarile se vor face la cateva zile sau saptamani distanta de data de lansare.

iPhone 6S si iPhone 6S Plus ar putea fi lansate in 25 septembrie in Europa

Separat de informatiile privind lansarea iPhone 6S si iPhone 6S Plus in 25 septembrie in Europa, vedem din nou o imagine cu o cutie a iPhone 6S in forma ei bruta, ea confirmand faptul ca Apple pregateste cel putin un wallpaper special pentru produs.

V-am spus deja in pagina cu noutatile iPhone 6S ca Apple ne va oferi posibilitatea de a utiliza wallpaper-uri animate pentru iPhone 6S si iPhone 6S Plus in iOS 9, iar cel din imagine ar putea fi unul dintre cele noi create special pentru dispozitive.

Conferinta pentru prezentarea iPhone 6S urmeaza sa aiba loc miercuri, 9 septembrie, insa intre timp va recomand sa descarcati aplicatia iDevice.ro, faceti un bookmark primei pagini a iDevice.ro, abonati-va la newsletter sau abonati-va la notificarile desktop pentru a primi cele mai noi stiri din lumea tehnologiei.