Microsoft anunta lansarea Surface Pro 4

Microsoft Surface Pro 4In cursul acestei zile compania Microsoft a trimis invitatii pentru evenimentul in care urmeaza sa prezinte lumii intregi tableta Surface Pro 4, dar si smartphone-ul Lumia 950, unul asteptat de catre foarte multa lume.

Evenimentul celor de la Microsoft va avea loc in data de 6 octombrie in New York, cei din Redmond anuntand doar ca urmeaza sa prezinte noutati pentru linia de dispozitive care ruleaza Windows 10, insa se pare ca Surface Pro 4 si noul smartphone Lumia sunt pregatite pentru prezentare.

Desi multa lume asteapta schimbari majore de la Surface Pro 4, compania Microsoft nu intentioneaza sa schimbe design-ul tabletei sale sau mecanismul de incarcare pentru a nu atrage furia companiilor care au cumparat Surface Pro 3 si au investit in accesorii.

Pe de alta parte Surface Pro 4 urmeaza sa vina cu un posibil ecran mai mare, ce ar putea avea o rezolutie mai mare, grosimea urmand a fi redusa impreuna cu greutatea, iar un cititor de amprente pare deasemenea a fi in planurile celor din Microsoft.

Avand in vedere ca iPad Pro a fost prezentata saptamana trecuta, Microsoft are o noua tableta competitoare in postura produsului Apple si cei din Cupertino cu siguranta vor incerca sa-si promoveze noua tableta in defavoarea produselor Microsoft.

Acestea fiind spuse, in 6 octombrie vom vedea ce noutati a pregatit compania Microsoft pentru noi.

2 COMENTARII