3 lucruri care nu imi plac la iPhone 6S

3 lucruri nu plac iPhone 6SSaptamana trecuta v-am spus 5 lucruri care imi plac la iPhone 6S, iar astazi vorbim despre 3 lucruri care nu imi plac la iPhone 6S, asta deoarece smartphone-ul Apple este departe de a fi perfect.

Apple a actualizat hardware-ul iPhone 6S si a modificat usor carcasa pentru a o face mai rezistenta, insa a facut si unele compromisuri care, din pacate, pe unii i-ar putea motiva sa evite smartphone-ul celor din Cupertino, cel putin anul acesta.

Bateria mai mica

baterie iPhone 6S iPhone 6S Plus

Da, iPhone 6S are o baterie de 1715 mAh, cu 95 mAh mai mica decat cea de 1810 mAh implementata in iPhone 6 si asta in conditiile in care utilizatorii cer implementarea de baterii tot mai mari.

Da, noul chip A9 si co-procesorul de miscare M9 administreaza mult mai eficient energia bateriei, dar daca tot s-a ingrosat carcasa cu 0.2mm, cres ca o baterie cel putin la fel de mare ar fi fost de bun augur.

Apple practic sustine ca iPhone 6S ar trebui sa aiba exact aceeasi autonomie a bateriei precum iPhone 6, insa am o vaga banuiala ca acest lucru nu va fi chiar asa precum il spune Apple.

Camera in exterior

costuri productie iPhone 6S

Daca tot vorbeam mai sus de ingrosarea carcasei cu 0.2mm si implementarea unei baterii de capacitate mai mica, oare n-ar fi fost utila si o reintroducere a camerei in interior?

Stiu ca in preajma ei se afla noul modul 3D Touch care a si determinat ingrosarea carcasei, dar poate ca s-ar fi gasit o solutie de a nu mai lasa un ciot in afara carcasei.

Nu pot sa laud nici Apple si nici Samsung pentru decizia de a nu introduce camerele in interiorul carcaselor propriilor smartphone-uri, insa din pacate nu prea avem de ales in momentul de fata.

Rezolutia ecranului

rezolutie ecran iPhone 6S

iPhone 6S are acelasie cran de 4.7 inch cu rezolutie 1334 x 750 pixeli, iar daca ati tinut un iPhone 6 Plus in mana, sau un smartphone Android cu ecran de rezolutie mare, atunci stiti diferentele.

Apple continua sa ofere o rezolutie mica pentru ecranul flagship-ului sau si acest lucru nu este benefic pentru utilizatorii din lumea intreaga, mai ales ca iPhone 6S Plus are rezolutie 1080p.

Cred ca Apple ar fi avut mai multe de castigat din implementarea unei rezolutii mai bune pentru iPhone 6S, insa poate ca anul viitor vom avea parte de o asemenea imbunatatire pentru ecran.