Doi barbati au vrut sa-si vanda rinichii pentru iPhone 6S

iPhone 6S mai greu iPhone 6De-a lungul anilor v-am povestit in cateva randuri despre unii chinezi disperati care au dorit atat de mult sa cumpere terminale iPhone sau tablete iPad incat au fost dispusi sa isi vanda organele pentru a-si indeplini visele.

Ei bine astazi vorbim despre acelasi lucru, doi chinezi hotarati sa isi vanda cate un rinichi pentru a cumpara cate un iPhone 6S au cautat pe internet o persoana dispusa sa ii ajute sa isi vanda organele si au stabilit o programare pentru verificare medicala, insa aceasta nu s-a mai prezentat.

Dupa o scurta cearta izbucnita intre cei doi, unul dintre ei a chemat politia la fata locului, asta in timp ce prietenul sau a fugit si a fost imposibil de contacta din acel punct, insa cel care a chemat autoritatile a trebuit sa dea explicatii cu privire la ceea ce intentionau ei sa faca pentru a obtine terminale iPhone 6S.

In a bizarre incident, two men in China’s eastern Jiangsu Province apparently tried to sell their kidney for Apple’s latest offering, the iPhone 6s. The two found an illegal agent on the internet who asked them to take medical examinations at a hospital in Nanjing, state-run China Daily reported. However, when they arrived at a hospital, the agent did not turn up as promised.

In China un grup de persoane a fost condamnat anul trecut pentru facilitarea vanzarii de organe in vederea achizitionarii de produse ale companiei Apple si acelasi lucru s-ar fi intamplat cu persoana gasita pe internet de catre cei doi, asta daca ea s-ar fi prezentat la locul de intalnire.