Aplicatiile incep sa fie actualizate pentru iOS 9

aplicatii actualizate ioS 9iOS 9 a fost lansat acum aproximativ o ora de catre compania Apple, insa inca din cursul acestei dupa-amiezi au inceput sa apara in App Store primele actualizari pentru aplicatii care aduceau compatibilitate cu iOS 9.

De la Facebook si pana la Google Chrome, Twitter, Pinterest sau YouTube, o multitudine de aplicatii au fost actualizate de catre companiile dezvoltatoare pentru a functiona fara probleme in iOS 9, majoritatea dintre ele avand nevoie de schimbari majore pentru a rula.

In majoritatea cazurilor aplicatiile nu au nevoie de actualizari pentru a functiona cu iOS 9, iar asta deoarece multe dintre ele sunt deja compatibile cu baza sistemului de operare, deci implicit si cu majoritatea functiilor pe care acesta le aduce imbunatatite.

Daca ati instalat iOS 9, va fac recomandarea sa deschideti aplicatia App Store si sa mergeti in sectiunea Updates, Actualizari si sa descarcati toate actualizarile care sunt disponibile pentru aplicatiile voastre, altfel unele ar putea fi nefunctionale.