Comenzile iPhone 6S si iPhone 6S Plus sunt pregatite pentru livrare

Comenzile iPhone 6S si iPhone 6S Plus sunt pregatite pentru livrareComenzile iPhone 6S si iPhone 6S Plus sunt pregatite pentru livrare de catre compania Apple, cei din Cupertino incepand sa schimbe statusul unor compenzi din Processing in Preparing for shipment.

Schimbarea a avut loc in cursul acestei zile, compania americana organizandu-se deja in vederea livrarii milioanelor de terminale iPhone 6S si iPhone 6S Plus pe care utilizatorii sai le-au comandat din diverse locatii de pe glob.

Avand in vedere ca livrarile vor incepe abia peste o saptamana si jumatate de zile, schimbarea statusului comenzilor poate parea prematura, insa majoritatea terminalelor sunt aduse cu avioane din Asia, asa ca este nevoie de timp pentru organizarea tuturor procedurilor.

Compania Apple actiona in mod similar in anii anteriori la aceeasi perioada de timp dupa plasarea comenzilor, insa atunci ea livra unitatile la o saptamana dupa initierea precomenzilor si nu la doua saptamani distanta de plasarea lor.

In aceasta idee, majoritatea comenzilor de terminale iPhone 6S si iPhone 6S Plus vor fi retinute de catre curieri in depozite pana in data de 25 septembrie, iar in acea zi ele vor ajunge la clientii care au reusit sa comande un terminal cu livrare in ziua lansarii.

Acestea fiind spuse, puteti verifica in momentul de fata care este statusul comenzii voastre, iar daca el nu s-a modificat inca, nu trebuie sa va faceti griji deoarece Apple il va modifica in urmatoarele zile.