O banca de sperma ofera iPhone 6S donatorilor

o banca de sperma ofera iPhone 6S donatorilorO banca de sperma ofera contravaloarea unui iPhone 6S donatorilor si desigur ca vorbim despre o organizatie din China, tara in care oamenii sunt fara discutie dispusi sa renunte la “parti din ei” pentru diverse produse ale companiei Apple.

Ieri va spuneam ca doi barbati au fost dispusi sa isi vanda cate un rinichi pentru a-si cumpara iPhone 6S, iar astazi vorbim despre o situatie destul de ciudata care are totusi la baza o cu totul alta desfasurare de evenimente.

Institutia este plasata intr-un spital din China si sustine ca este dispusa sa ofere suma echivalenta cu pretul unui iPhone 6S tuturor celor dispusi sa faca o donatie, asta desigur daca indeplinesc o serie de criterii foarte stricte.

Institutia isi promoveaza actiunea printr-un mesaj foarte clar : Nu e nevoie sa-ti vinzi rinichii, poti obtine un iPhone 6S foarte usor. Ei bine, aici lucrurile se complica deoarece barbatii trebuie sa aiba minim 1.65m inaltime, trebuie sa fi absolvit o facultate, trebuie sa aiba un buletin chinezesc si sa nu aiba boli generice.

Some sperm banks are now offering 6,000RMB—the price of an iPhone 6s—in return for donations from men who fit the bill. Ruijin Hosptial, is looking for donations specifically from men over 165cm tall, they must have a college degree or above, a Chinese ID card and no genetic diseases.

Dupa o investigatie amanuntita barbatii primesc contravaloarea unui iPhone 6S pentru fiecare 17ml de sperma donata, fiecare donatie trebuind facuta la minim 48 de ore distanta una de cealalta intr-o perioada de 6 luni de zile de donatii.

Campania de atragere de donatori s-a dovedit a avea un succes foarte mare, peste 22.000 de barbati inscriindu-se in doar 72 de ore pentru a-si dona “barbatia”, iar asta spune multe despre ceea ce sunt dispusi chinezii sa faca pentru a cumpara un iPhone 6S.