Prima Pagina iOS 9 Pot instala iOS 9 pe versiunile GM si beta ?

Pot instala iOS 9 pe versiunile GM si beta ?

iOS 9 beta GMiOS 9 va fi lansat in aceasta seara si stiu ca multi dintre voi folositi o versiune beta sau pe cea GM a sistemului de operare, asa ca probabil va intrebati in ce conditii puteti face update la versiunea finala a iOS 9.

Daca aveti instalat iOS 9 beta sau public beta in iPhone, iPad sau iPod Touch, Apple va va trimite o notificare pentru a instala iOS 9 prin sistemul Actualizare Software, Software Update, exceptie facand situatia in care aveti iOS 9.1 public beta instalat, aceasta versiune fiind, teoretic, mai “noua”.

Daca aveti iOS 9 GM instalat in terminalele voastre, atunci aveti practic versiunea pe care o va lansa astazi compania Apple si singura situatie in care veti primi o notificare de update este cea in care Apple a modificat build-ul GM, insa acest lucru pare putin probabil.

In cazul in care aveti jailbreak facut nu veti putea face update la iOS 9 decat folosind iTunes si v-am explicat deja cum puteti instala iOS 9, asa ca urmati instructiunile listate acolo.

Daca aveti alte intrebari, le astept in comentarii.

 • Adi

  In cazul in care am instalat ios 9.1 public beta ce procedura trebuie sa urmez sa fac update la ios 9 fara sa pierd back up sau altceva. Am un iphone 6 plus.

 • Ion

  Am iOS 9 GM si vad ca nu functioneaza aplicatia tips. Poate se va rezolva problema daca instalez deseara iOS 9. Cum pot face asta? La fel cum am facut trecerea de la iOS 8.4.1 la iOS 9 GM?

 • Dumitru Vasile

  Cum o sa ruleze iOS 9 pe iPhone 4s?

 • Cristinel Haliciu

  daca am ios 9.1 pulbic beta pot face downgrade la ios 9 oficial? sau tre sa fac downgrade la 8.4.1 si mai apoi update la 9 ?

 • @Cristinel Haliciu: Poti trece direct la iOS 9.

 • Alex

  nu recomand deoarece nu o sa iti mai recunoasca backup-ul facut in iOS 9.1. aceasta problema am intampinat-o eu.