iPhone 6S va fi lansat in noi tari pe 2 octombrie

iPhone 6S va fi lansat in noi tari pe 2 octombrieiPhone 6S va fi lansat in noi tari pe 2 octombrie, sau cel putin asta da de inteles o sursa din cadrul unui operator de telefonie mobila din Olanda, acesta afirmand ca Apple grabeste lansarile terminalelor sale.

Precomenzile pentru iPhone 6S si iPhone 6S Plus ar trebui sa inceapa pe 25 septembrie in Olanda si probabil multe alte tari europene, lansarea fiind programata in 2 octombrie, doar o saptamana mai tarziu si nu la 2 saptamani distanta, asa cum se intampla cu lansarea oficiala.

Preturile iPhone 6S si iPhone 6S Plus vor fi in concordanta cu cele din Germania sau Franta, Olandezii urmand a plati 749 de euro pentru cel mai ieftin model, astfel ca Apple nu va vinde terminalele la preturi mai mici sau mai mari decat cele practicate deja.

Vechile informatii despre lansarea iPhone 6S si iPhone 6S Plus din Olanda spuneau ca terminalele vor fi puse in vanzare in 25 septembrie, insa iata ca de fapt atunci se vor deschide precomenzile, asa ca lucrurile incep sa “se lege” intre ele.

If the Apple India team manages to convince its Cupertino headquarters, it will be the fastest ever launch of any Apple product in India since announcement.

“An October launch will give it a significant time to align its marketing campaign well ahead of Diwali unlike last year when it got just a week for the same and also leveraging upon its expanded distribution coverage now as compared to an year ago,” said Tarun Pathak, senior analyst at market tracker Counterpoint Research.

Separat de Olanda, compania Apple ar accelera inclusiv lansarea iPhone 6S si iPhone 6S Plus din India, acolo terminalele trebuind sa fie puse in vanzare in noiembrie, insa se pare ca vor ajunge la clienti pana in 11 octombrie, cel mai probabil in data de 9.

Acestea fiind spuse, Apple accelereaza lansarea iPhone 6S si iPhone 6S Plus in multiple tari de pe glob, insa ramane de vazut in ce masura vor fi realizate planurile sale.

3 COMENTARII