Abonamente iCloud se ieftinesc din 25 septembrie

iCloud ieftinire 25 septembrieSaptamana trecuta compania Apple a promis ca va ieftini abonamentele iCloud si va permite achizitionarea a 50 GB de spatiu de stocare in serverele sale la pretul de doar 0.99 dolari pe luna, insa nu a anuntat si data la care va face aceasta schimbare.

Ei bine angajatii serviciului de suport online sustin ca incepand cu data de 25 septembrie vom vedea noile abonamente iCloud disponibile in meniul iOS 9, la aceasta data urmand a fi lansate iPhone 6S si iPhone 6S Plus in 12 tari de pe glob.

Lansarea abonamentelor iCloud mai ieftine impreuna cu iPhone 6S si iPhone 6S Plus este logica deoarece noii clienti vor dori probabil sa beneficieze de mai mult spatiu de stocare in Cloud, mai ales daca isi vor achizitiona un terminal cu 16 GB spatiu de stocare.

Conform companiei Apple, noile abonamente iCloud vor oferi :

  • 50 GB spatiu de stocare la 0.99 dolari sau 0.99 euro;
  • 200 GB spatiu de stocare la 3.99 dolari sau 3.99 euro;
  • 1 TB spatiu de stocare la 9.99 dolari sau 9.99 euro.

Daca aveti deja un abonament vechi compania Apple va face cel mai probabil tranzitia spre unul nou si probabil va va prelungi perioada de disponibilitate a actualului abonament, asa ca veti primi mai mult spatiu pentru o perioada mai lunga de timp.