Apple Watch va fi lansat in 3 tari noi

Apple Watch lansare 3 tariApple Watch va fi lansat in 3 tari noi pe 25 septembrie de catre compania Apple, ceasul inteligent al celor din Cupertino urmand a fi pus in vanzare in Austria, Danemarca si Irlanda din acea data.

Avand in vedere ca iPhone 6S si iPhone 6S Plus vor fi lansate in 12 tari de pe glob atunci, probabil putine persoane vor acorda prea multa atentie lansarii Apple Watch din cele trei tari noi, insa daca va veti afla in vreuna dintre ele atunci si veti dori sa cumparati produsul, o veti putea face.

Incluzand aceste trei tari, Apple Watch urmeaza sa fie disponibil in 25 de tari de pe glob, peste 5 milioane de unitati fiind vandute in toate, conform celor mai recente estimari, asa ca vorbim despre un produs foarte popular care urmeaza sa fie vandut in noi locatii.

Chiar daca Apple va extinde disponibilitatea noilor Apple Watch-uri in 3 tari noi de pe glob, nu se stie deocamdata cand va avea loc si lansarea din Romania, asa ca veti mai avea de asteptat pana cand veti putea cumpara produsul din tara noastra.

3 COMENTARII