iPad Mini – evolutia design-ului

iPad Mini 4 vs tablete iPad designiPad Mini 4 a fost prezentata saptamana trecuta de catre compania Apple si ieri v-am prezentat primul sau unboxing, insa astazi vedem o comparatie intre design-ul noului produs Apple si celelalte tablete iPad Mini lansate de-a lungul anilor.

iPad Mini 4 este practic o clona a iPad Air 2 in ceea ce priveste design-ul si unele componente, functionalitatea fiind similara pentru cele doua produse, tableta mica avand totusi performante mai slabe din cauza hardware-ului inferior.

Fata de iPad Mini 3, iPad Mini 4 este cu 1.4mm mai subtire si este mai usoara, ea avand un design mult mai placut, per total oferind o experienta de utiliare net superioara, insa o sa las pozele sa vorbeasca „de la sine” pentru a va convinge singuri ce ofera tableta.

iPad Mini 4 vs tablete iPad design 1

iPad Mini 4 vs tablete iPad design 2

iPad Mini 4 vs tablete iPad design 3

Articolul precedentApple Watch va fi lansat in 3 tari noi
Articolul următorCele mai bune aplicatii de e-mail
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.