Blackberry confirma lansarea unui smartphone Android

Blackberry lansare smartphone AndroidBlackberry confirma lansarea unui smartphone Android, asta la doar cateva saptamani dupa ce al sau CEO a infirmat fara echivoc posibila lansare a unui asemenea terminal mobil de catre compania sa.

Compania Blackberry a facut anuntul in cadrul conferintei pentru prezentare rezultatelor financiare pentru Q3 2015, noul smartphone Android urmand a ajunge pe piata pana la sfarsitul acestui an, asa cum au estimat foarte multi analisti americani, desi compania canadiana a negat vehement informatiile.

Cei de la Blackberry pregatesc un smartphone Android care are numele de cod Venice, acesta avand o tastatura fizica intr-un format slide-out pe care il puteti vedea in imaginea de mai sus, astfel ca vorbim despre un smartphone dedicat in principal oamenilor de afaceri.

We are focused on making faster progress to achieve profitability in our handset business. From these initiatives, we anticipate modest sequential revenue growth in each of the remaining quarters of fiscal 2016. If I can’t make money on the phone, I will be out of that telephone handset business.

CEO-ul Blackberry a afirmat ca noul smartphone va fi o combinatie perfecta intre versatilitatea sistemului de operare Android si siguranta unui smartphone Blackberry, astfel ca utilizatorii ar trebui sa aiba parte de o experienta de utilizare foarte buna dupa achizitie.

Nimeni nu stie cand ar urma sa fie lansata pe piata Blackberry Venice sau ce pret ar urma el sa aiba, insa in baza informatiilor de acum ne putem astepta la un terminal mobil versatil cu o multitudine de functii si securitate avansata de la Blackberry.