iPad Mini 4 – unboxing, comparatie cu iPad Mini 3

iPad Mini 4 unboxing comparatie iPad Mini 3iPad Mini 4 a ajuns deja in mainile multor persoane si astazi avem o comparatie detaliata cu iPad Mini 3 dupa un unboxing facut pentru cel mai nou produs al companiei Apple.

V-am spus dimineata ca dezasamblarea a dezvaluit faptul ca iPad Mini 4 este doar o clona a iPad Air 2, insa fata de iPad Mini 3 exista diferente notabile si cei care vor face trecerea de la vechiul produs la cel nou vor avea parte de o experienta mult mai buna de utilizare, din toate punctele de vedere.

Fara a lungi prea mult lucrurile va las in compania unboxing-ului din clipul video de mai jos inregistrat in format 4K.

Articolul precedentDaimler nu vrea sa devina Foxconn-ul Apple
Articolul următorApple Campus 2 – prezentare 4K din aer
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.