iPhone 6S Plus – imagini facute cu noua camera

iPhone 6S Plus poze reale 3Zilele trecute cei de la Vogue au publicat primele imagini reale facute cu noua camera de 12 megapixeli a iPhone 6S Plus, iar astazi vedem o noua “runda” de imagini publicate de catre un alt fotograf american care a primit noul smartphone de la compania Apple.

El a ales un meci de baseball pentru a ne arata cat de buna este camera de 12 megapixeli a iPhone 6S Plus, iar in imaginile din acest articol puteti vedea cat de buna este calitatea imaginilor facute cu iPhone 6S Plus si va puteti face o idee in legatura cu ceea ce veti primi.

Desigur ca unele dintre pozele facute cu iPhone 6S Plus au fost editate folosind aplicatii ale App Store, ele nefiind prezentate la rezolutia lor reala, insa chiar si asa, noua camera de 12 megapixeli este capabila sa redea detaliile lumii inconjuratoare mult mai bine decat camera iPhone 6.

Din pacate nu avem si un clip video facut cu camera de 12 megapixeli a iPhone 6S Plus care sa puna in evidenta si stabilizatorul optic de imagine, dar chiar si asa, pozele arata foarte bine si cu siguranta au fost facute cu foarte multa atentie pentru a avea aceasta calitate.

iPhone 6S Plus poze reale

Smartphone-urile au camere din ce in ce mai bune, iar iPhone 6S Plus are cu siguranta una dintre cele mai bune camere implementate intr-un terminal mobil, dar experienta fotografului are un rol foarte important in inregistrarea unei poze bune, asa ca trebuie sa aveti rabdare cand le faceti.

iPhone 6S Plus poze reale 1

Mai multe poze gasiti in sursa acestui articol si sunt curios sa aflu care este parerea voastra vis-a-vis de aceste poze.

iPhone 6S Plus poze reale 2

iPhone 6S Plus poze reale 4

iPhone 6S Plus poze reale 5