iPhone 6S – procesor dual-core de 1.8 GHz

iPhone 6S - procesor dual-core de 1.8 GHziPhone 6S cu procesor dual-core de 1.8 GHz a fost confirmat in cursul noptii trecute de teste de performanta facute pe o unitate reala cumparata direct de la compania Apple si livrata in SUA catre o clienta foarte norocoasa.

Un iPhone 6S rose gold a ajuns cu 5 zile mai devreme la o noroacasa americana care s-a grabit sa il prezinte pe internet pentru lumea intreaga, iar in imaginea alaturata il puteti vedea, impreuna cu al sau patruped dragalas.

Femeia a comandat terminalul iPhone 6S prin intermediul AT&T si reprezentantii operatorului de telefonie mobila au felicitat-o pentru primirea terminalului inaintea zilei stabilite initial pentru livrare, ea reusind sa confirme si cateva specificatii ale sale.

iPhone 6S are procesor dual-core de 1.8 GHz

iPhone 6S procesor dual-core 1.8 GHz benchmark

Conform Geekbench 3, iPhone 6S are un scor de 2413 in testele single-core si un scor de 4795 in testele multi-core, reusind sa obtina performante chiar mai bune decat ale iPad Air 2 care obtine putin peste 4400, deci vorbim despre un procesor dual-core de 1.8 GHz si 2 GB RAM, confirmate de aplicatie.

Desi procesorul iPhone 6S nu este triple-core, el este totusi sustinut de 2 GB RAM si cu frecventa de lucru de 1.8 GHz are performante mult mai bune chiar si decat cele ale iPad Air 2 care are un procesor triple-core, tactat totusi la o frecventa de lucru ceva mai mica.

Practic aceste benchmark-uri confirma faptul ca iPhone 6S si iPhone 6S Plus vor avea performante cu pana la 70% mai bune decat cele ale iPhone 6 si iPhone 6 Plus, asa cum ne-a promis compania Apple, totul chiar si fara procesorul triple-core.

Acestea fiind spuse, nu trebuie sa fiti dezamagiti ca iPhone 6S are un procesor dual-core de 1.8 GHz si 2 GB RAM in locul celui triple-core din moment ce performantele sale sunt mai bune, asa ca veti avea de ce sa va bucurati din plin de dispozitivele voastre.

In final va las in compania unor poze si filme facute folosind camera iPhone 6S rose gold.