Prima Pagina iPhone 6S iPhone 6S – procesor dual-core de 1.8 GHz

iPhone 6S – procesor dual-core de 1.8 GHz

iPhone 6S - procesor dual-core de 1.8 GHziPhone 6S cu procesor dual-core de 1.8 GHz a fost confirmat in cursul noptii trecute de teste de performanta facute pe o unitate reala cumparata direct de la compania Apple si livrata in SUA catre o clienta foarte norocoasa.

Un iPhone 6S rose gold a ajuns cu 5 zile mai devreme la o noroacasa americana care s-a grabit sa il prezinte pe internet pentru lumea intreaga, iar in imaginea alaturata il puteti vedea, impreuna cu al sau patruped dragalas.

Femeia a comandat terminalul iPhone 6S prin intermediul AT&T si reprezentantii operatorului de telefonie mobila au felicitat-o pentru primirea terminalului inaintea zilei stabilite initial pentru livrare, ea reusind sa confirme si cateva specificatii ale sale.

iPhone 6S are procesor dual-core de 1.8 GHz

iPhone 6S procesor dual-core 1.8 GHz benchmark

Conform Geekbench 3, iPhone 6S are un scor de 2413 in testele single-core si un scor de 4795 in testele multi-core, reusind sa obtina performante chiar mai bune decat ale iPad Air 2 care obtine putin peste 4400, deci vorbim despre un procesor dual-core de 1.8 GHz si 2 GB RAM, confirmate de aplicatie.

Desi procesorul iPhone 6S nu este triple-core, el este totusi sustinut de 2 GB RAM si cu frecventa de lucru de 1.8 GHz are performante mult mai bune chiar si decat cele ale iPad Air 2 care are un procesor triple-core, tactat totusi la o frecventa de lucru ceva mai mica.

Practic aceste benchmark-uri confirma faptul ca iPhone 6S si iPhone 6S Plus vor avea performante cu pana la 70% mai bune decat cele ale iPhone 6 si iPhone 6 Plus, asa cum ne-a promis compania Apple, totul chiar si fara procesorul triple-core.

Acestea fiind spuse, nu trebuie sa fiti dezamagiti ca iPhone 6S are un procesor dual-core de 1.8 GHz si 2 GB RAM in locul celui triple-core din moment ce performantele sale sunt mai bune, asa ca veti avea de ce sa va bucurati din plin de dispozitivele voastre.

In final va las in compania unor poze si filme facute folosind camera iPhone 6S rose gold.

 

 • V.P

  Sa dea domnu sa nu sufere de supraincalzire .
  Este pentru prima oara cand Apple creste frecventa de lucru la 1,8 GHz .

 • Adioff

  Mda … Ne asteptam sa ia si Apple parte la nebunia core-urilor … Dar pana la urma conteaza performanta si autonomia bateriei . Totusi suna frumos octacore si 4 g ram …

 • @V.P: Nu cred, nu s-ar fi riscat sa le ofere asa.

 • iTu

  pare dezamagitor la prima vedere cand peste tot in jurul nostru bubuie actualele smartphone android cu quad/octa core si 3-4 GB RAM, insa pana la urma cel mai mult conteaza cum se descurca in utilizarea zilnica ceea ce stiu ca o face bine.

 • Andi

  Primul review de pe Youtube cu Iphone 6S si 6S Plus.

  https://www.youtube.com/watch?v=HpQXyELG_CI

 • Alex :D

  Măcar e clar un lucru, ca la anul cel mai probabil IPhone 7 va avea procesor triple-core, si va rupe-n performante. Sa speram

 • @Alex :D: Poate fi tot dual-core daca aproape ca dubleaza performantele generale, asta conteaza cel mai mult, rezultatul.

 • amfetamin

  Ramii de care sunt,DDR4 sau DDR3???

 • @amfetamin: Pana nu-l desfac nu stie nimeni.