Downgrade iOS 9.0.1 la iOS 9

downgrade iOS 9.0.1 la iOS 9Downgrade iOS 9.0.1 la iOS 9 este posibil incepand din aceasta seara deoarece iOS 9.0.1 a fost lansat de catre compania Apple, astfel ca daca ati facut upgrade la cea mai recenta versiune a sistemului de operare puteti reveni la cea anterioara.

Downgrade iOS 9.0.1 la iOS 9 veti dori, probabil, sa faceti doar daca noua versiune a iOS are probleme pe care in cea anterioara nu le intalneati si daca sunteti in aceasta situatie este bine sa nu va chinuiti cu iOS 9.0.1 si sa reveniti la iOS 9 pana la aparitia unui update viitor.

Separat de downgrade iOS 9.0.1 la iOS 9 puteti face si downgrade iOS 9 la iOS 8.4.1, sau de la iOS 9.0.1 la iOS 8.4.1 urmand procedura din tutorialul mentionat anterior, asa ca puteti instala orice versiune vi se pare a fi mai buna pentru iPhone, iPad sau iPod Touch-ul vostru.

Daca ati facut deja un backup pentru date in iOS 9.0.1, atunci nu veti putea folosi acel backup in iOS 9 dupa procedura de downgrade iOS 9.0.1 la iOS 9, asa ca aveti grija cum ganditi lucrurile inainte de a incepe sa efectuati aceasta procedura urmand pasii listati mai jos.

Downgrade iOS 9.0.1 la iOS 9

Ca de obicei, inainte de a incepe procedura de downgrade iOS 9.0.1 la iOS 9 este recomandabil sa faceti un backup datelor din iDevice-urile voastre folosind iCloud sau iTunes pentru a fi siguri ca le recuperati in cazul in care vor aparea probleme in timpul sau dula efectuarea procedurii.

Pentru a face downgrade iOS 9.0.1 la iOS 9 trebuie sa urmati pasii de mai jos :

  1. Descarcati iOS 9.
  2. Conectați iPhone, iPad si iPod Touch-ul la calculatorul vostru și deschideți iTunes.
  3. Introduceți dispozitivul in DFU Mode urmand acesti pași: apăsați simultan butoanele Home și Lock timp de 10 secunde, eliberați butonul Lock și țineti apăsat doar butonul Home până când iTunes va recunoaște dispozitivul, chiar dacă ecranul rămâne stins.
  4. Apăsati butonul Check for Update al iTunes și programul va instala versiunea aleasă de către voi in terminalele voastre.
  5. In cazul in care optiunea 4 nu functioneaza, utilizati butonul Restore si procedura ar trebui sa functioneze.

Dupa urmarea acestei proceduri de downgrade iOS 9.0.1 la iOS 9 veti avea cea din urma versiune a sistemului de operare instalata in terminalele voastre, iar oricand veti putea reveni la orice versiune a iOS 9 sau la iOS 8.4.1 fara probleme.