iOS 9.1 beta 2 – ascunde pozele contactelor la mesaje

iOS 9.1 beta 2 imagine contacteiOS 9.1 beta 2 ne permite sa ascundem pozele contactelor in aplicatia Mesaje, astfel ca orice conversatie pe care o vedem in lista principala de conversatii ar putea fi vizibila fara avatarul pe care noi l-am setat ca fiind definitoriu pentru un contact sau altul.

Compania Apple a implementat aceasta optiune in meniul de setari al aplicatiei Mesaje, Messages, astfel ca unele iDevice-uri au optiunea activa in Settings > Messages > Show Contact Photos, sau Configurari > Mesaje > Afisare poze contacte.

Daca optiunea nu este afisata automat pe terminalul vostru, atunci nu aveti cum sa o activati sau sa o dezactivati, compania Apple parand sa o ofere deocamdata doar pe anumite iPhone, iPad sau iPod Touch-uri ce pot instala iOS 9.1 beta 2.

Articolul precedentDowngrade iOS 9.0.1 la iOS 9
Articolul următorAplicatia Facebook a fost actualizata
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.