Filmul Angry Birds – primul trailer oficial

Filmul Angry BirdsFilmul Angry Birds este dezvoltat in momentul de fata de catre studiourile de productie Sony Pictures, iar astazi compania americana a publicat si primul teaser trailer pentru viitoarea pelicula.

Dezvoltat in colaborare cu cei de la Rovio, filmul Angry Birds aduce pe marile ecrane povestea care a facut jocul Angry Birds atat de popular in intreaga lume si a generat peste 1 miliard de descarcari pe diverse platforme mobile in decursul a aproximativ 6 ani de zile.

Vocile personajelor din filmul Angry Birds ii au in spate pe Jason Sudeikis, care il interpreteaza pe Red, Josh Gad, car eil interpreteaza pe Chuck, Danny McBride, care interpreteaza „bomba” si Bill Hader care interpreteaza cel mai mare si mai rau dintre porcusorii verzi, Leonard.

Filmul Angry Birds urmeaza sa fie lansat in lumea intreaga pe data de 1 iulie, asa ca pana atunci vom vedea alte cateva trailere interesante pe care Sony Pictures le pregateste cu siguranta deja.

Articolul precedentBlocheaza bugul iOS 9 ce da acces la poze si contacte
Articolul următorApple si Foxconn ar putea cumpara fabrici Sharp
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.