Bisnitarii nu castiga profit mare cu iPhone 6S

bisnita iPhone 6SBisnita cu terminale iPhone 6S si iPhone 6S Plus este deja “in floare” in Hong Kong si in China, acolo diverse magazine locale cumparand terminalele vandute de catre Apple pentru diversi clienti pentru a le revinde mai apoi catre diverse alte persoane.

In Hong Kong exista cea mai mare cerere pentru iPhone 6S si iPhone 6S Plus deoarece preturile de vanzare din Apple Store sunt printre cele mai mici de pe planeta, iar bisnitarii locali revand acele terminale in China la un pret mult mai mare decat cel initial de achizitie.

Anul trecut bisnitarii vindeau iPhone 6 cu 1050 de dolari fata de pretul de achizitie de 700 de dolari, insa anul acesta iPhone 6S reuseste sa aduca un profit de doar aproximativ 90 de dolari, deci vorbim despre o reducere la doar o treime din ceea ce se producea anul trecut.

In cazul iPhone 6 Plus preturile ajungeau pana la 1300 de dolari anul trecut fata de doar 800 de dolari cat costa terminalul, insa in cazul iPhone 6S Plus profitul a scazut la aproximativ jumatate din cei 500 de dolari pe care clientii erau dispusi sa ii plateasca.

bisnita iPhone 6S. 1jpg

In ciuda profitului mai mic, bisnitarii cumpara iPhone 6S si iPhone 6S Plus din Hong Kong sau SUA in cantitati mari pentru a revinde terminalele in China, locatia in care exista cea mai mare cerere si cele mai mari preturi din cauza taxelor de import impuse de tara.

Avand in vedere popularitatea iPhone 6S si iPhone 6S Plus, diseara vom vedea cu siguranta si primele reportaje despre persoanele angajate sa stea la cozi in jurul Apple Store-urilor pentru a cumpara noile produse ale companiei Apple.

1 COMENTARIU