iPhone 6S Plus este imposibil de indoit (Video)

iPhone 6S imposibil de indoitiPhone 6S Plus este imposibil de indoit in utilizarea normala a terminalului, iar in clipul video de mai jos aveti demonstratia foarte clara a faptului ca Apple a rezolvat problema indoirii iPhone-urilor cu o carcasa din aluminiu 7000 si o intarire a structurii de rezistenta.

In clipul video de mai jos veti vedea ca o singura persoana este incapabila sa indoaie iPhone 6S Plus aplicand presiune in mijlocul carcasei, asta contrar celor intamplate anul trecut cand un barbat ne-a demonstrat ca iPhone 6 Plus se indoaie destul de usor.

iPhone 6S Plus se indoaie foarte greu atunci cand cei doi barbati din imagine isi combina forta pentru a testa rezistenta carcasei noului smartphone Apple, ambii reusind sa indoaie carcasa, insa dupa trei incercari in care s-au straduit suficient de mult.

In conditiile in care greutatea voastra nu excede cu mult 100 KG si nu puneti terminalul in buzunarul din spate al pantalonilor si nu sariti peste el de cateva ori, indoirea iPhone 6S Plus pare imposibila in conditii normale de utilizare, cel putin in baza acestui test.

Acestea fiind spuse, Apple pare sa fi rezolvat problema indoirii carcasei iPhone 6S Plus, sau cel putin asta ne demonstreaza un prim clip video in care rezistenta noului produs este supusa unui test suficient de dur.

7 COMENTARII