iPhone 6S – 16 GB pentru stocare, aluminiu 7000 si noi bratari pentru Apple Watch

iPhone 6S 16 GB aluminiu 7000iPhone 6S 16 GB cu carcasa din aluminiu 7000 pentru carcasa a fost confirmat astazi de catre noi surse(cel mai probaibl PR-ul Apple), ele sustinand ca miercurea viitoare compania Apple intentioneaza sa prezinte inclusiv o serie de bratari noi pentru Apple Watch.

iPhone 6S 16 GB, 64 GB si 128 GB vor fi disponibile impreuna cu iPhone 6S Plus 16 GB, 64 GB si 128 GB incepand din data de 11 septembrie, cand va fi dat startul precomenzilor, iar preturile practicate de catre compania Apple pentru produse vor ramane neschimbate si anul acesta.

iPhone 6S si iPhone 6S Plus vor fi puse in vanzare cu scoaterea de pe piata a iPhone 5C, iPhone 5S urmand a fi oferit gratuit la contracte de catre operatori, iPhone 6 si iPhone 6 Plus urmand a trece in plan secund cu o reducere de pret, in timp ce iPhone 6C nu va ajunge pe piata.

In ceea ce priveste carcasa din aluminiu 7000 pentru noile terminale, v-am prezentat acum cateva saptamani un clip video care demonstreaza faptul ca iPhone 6S este de 2 ori mai rezistent decat iPhone 6, acelasi lucru fiind valabil si pentru iPhone 6S Plus fata de iPhone 6 Plus.

For Apple Watch, we created a new alloy of 7000 Series aluminum that’s 60 percent stronger than standard alloys. Yet it’s very light. Together with the Ion-X glass covering the display, it makes the Sport collection watches up to 30 percent lighter than our stainless steel models. It’s also exceptionally pure, with a beautifully consistent appearance that’s difficult to achieve with traditional aluminum alloys.

Apple spune ca acest aluminiu 7000 este cu pana la 60 mai rezistent decat aliajele normale, desi este mai usor decat ele, iar noi am vazut deja o demonstratie a “puterii” sale, asa ca stiti la ce sa va asteptati din momentul in care va fi disponibil.

Separat de noile terminale, Apple va lansa si noi bratari pentru Apple Watch, acestea urmand a fi practic upgrade-uri pentru accesoriile actuale, diferenta stand in faptul ca noi culori vor fi oferite de catre compania Apple pentru cei interesati.

iPhone 6S si iPhone 6S Plus vor fi prezentate in 9 septembrie si desigur ca va astept pe iDevice.ro pentru a discuta despre tot ceea ce urmeaza sa anunte Apple atunci.