inkCase i6 – carcasa care adauga un ecran secundar pentru iPhone

inkCase i6 carcasa ecran secundar iPhoneinkCase i6 este o carcasa care adauga un ecran secundar e-ink pentru terminalele iPhone 6, ea fiind creata in ideea de a le oferi utilizatorilor mai multa functionalitate de la propriile dispozitive.

Dupa cum puteti vedea deja din imaginile acestui articol, vorbim despre o carcasa care acopera complet un terminal iPhone 6 protejandu-l de orice fel de impact sau lovituri, ecranul secundar afisand diverse informatii mai mult sau mai putin utile.

Conform producatorilor, inkCase i6 este capabila sa afiseze notificari preluate din aplicatii si un wallpaper personalizat, conexiunea dintre ea si terminalul iPhone 6 facandu-se prin intermediul Bluetooth, astfel ca nu va fi generat un consum foarte mare de energie.

Cu doar 4.2mm grosime, carcasa este prezentata ca un accesoriu foarte subtire petnru iPhone 6, iar daca ne gandim ca ea a fost creata special pentru a adauga un ecran secundar terminalului, atunci intelegeti de ce acest aspect este foarte important.

inkCase i6 carcasa ecran secundar iPhone 3

Ecranul e-ink al carcasei inkCase i6 are aceeasi dimensiune ca ecranul iPhone 6, adica 4.7 inch, iar daca va intrebati de ce este el util, ei bine va scuteste de aprinderea ecranului iPhone pentru a vedea notificari sau alte informaii, economisind asltfel foarte multa energie.

Carcasa inkCase i6 este disponibila pentru achizitie la pretul de 99 de dolari, aproape o treime din pretul cerut pentru un Apple Watch care va poate economisi intr-un mod similar energia iphone-ului.

inkCase i6 carcasa ecran secundar iPhone 1

inkCase i6 carcasa ecran secundar iPhone 2