Prima Pagina iPhone 6S iPhone 6S si 6S Plus vandute de Apple sunt decodate

iPhone 6S si 6S Plus vandute de Apple sunt decodate

iPhone 6S si iPhone 6S Plus vandute de Apple sunt decodate, fie ca vorbim despre terminale cumparate din SUA sau din alte regiuni de pe glob, compania americana comercializand doar smartphone-uri decodate pentru a putea fi utilizate oriunde pe glob.

Daca ati cumparat ori urmeaza un iPhone 6S sau iPhone 6S Plus de la un operator de telefonie mobila din SUA sau alte regiuni de pe glob, atunci trebuie sa intrebati in prealabil daca terminalele sunt codate sau nu deoarece politica difera de la un operator la altul.

Daca achizitionati un iPhone 6S sau iPhone 6S Plus de la Apple din SUA si faceti activarea cu un SIM al unui operator de telefonie mobila local, exista posibilitatea ca terminalul sa se blocheze in reteaua respectivului operator dupa activare, insa aceasta blocare este temporara.

Daca activarea o faceti folosind un SIM ala unei alte tari, veti vedea in iTunes mesajul de mai sus, iar daca veti face activarea direct din terminale veti observa doar ca aveti semnal si SIM-ul respectiv functioneaza fara probleme imediat dupa activarea terminalului.

Acestea fiind spuse, veti primi terminale iPhone 6S si iPhone 6S Plus decodate indiferent de la ce Apple Store de pe glob veti cumpara produsele, asa ca nu trebuie sa va faceti griji din vreun punct de vedere, aceasta fiind politica Apple de ani de zile.

 • Pingback: Cat de usor se zgarie iPhone 6S si 6S Plus ? | iDevice.ro()

 • Pingback: iPhone 6s si 6S Plus vs Samsung Galaxy S6 - test performante | iDevice.ro()

 • alina

  Nimeni ?!nici o comanda ?!

 • Fane

  Eu am luat legătura de doua ori cu Apple US (chat) si mi-au spus ca nu va funcționa cu sim de Europa si vor comercializa telefoane cu sim free peste câteva luni. …ce sa mai zic? Am pe cineva care îmi poate aduce un tel săptămâna viitoare…

 • Eh, incearca si ei sa evite bisnita si sa impinga lumea spre abonamente. Daca-l activezi cu SIM de Romania, e decodat, asa am facut eu in 2012, angajatii ziceau aceeasi chestie atunci.

 • Gabiz Ro

  Pai alea luate direct de la ei nu erau neverlocked?

  Activation policy depinde de operator.
  Unul luat de nou din store trebuie sa fie si este neverlocked.
  Cel luat de la un operator de telefonie mobila poate fi neverlocked sau locked,depinde.

  Deci ca sa fie clar.
  Un iPhone neverlocked,la restore cere un sim pentru activare.
  Pui sim in el si gata.In iTunes intra direct.
  Un iPhone decodat ulterior.
  Cere un sim si acesta insa spre deosebire de un neverlocked in iTunes aparea exact mesajul de mai sus.
  Congratulations,your iPhone ….

 • Stefan Andras

  …merg pe mâna ta! Chiar o sa te țin la curent. In cca 10 zile ar trebui sa vina..
  Merci.