iPhone 6S si 6S Plus vandute de Apple sunt decodate

iPhone 6S si iPhone 6S Plus vandute de Apple sunt decodate, fie ca vorbim despre terminale cumparate din SUA sau din alte regiuni de pe glob, compania americana comercializand doar smartphone-uri decodate pentru a putea fi utilizate oriunde pe glob.

Daca ati cumparat ori urmeaza un iPhone 6S sau iPhone 6S Plus de la un operator de telefonie mobila din SUA sau alte regiuni de pe glob, atunci trebuie sa intrebati in prealabil daca terminalele sunt codate sau nu deoarece politica difera de la un operator la altul.

Daca achizitionati un iPhone 6S sau iPhone 6S Plus de la Apple din SUA si faceti activarea cu un SIM al unui operator de telefonie mobila local, exista posibilitatea ca terminalul sa se blocheze in reteaua respectivului operator dupa activare, insa aceasta blocare este temporara.

Daca activarea o faceti folosind un SIM ala unei alte tari, veti vedea in iTunes mesajul de mai sus, iar daca veti face activarea direct din terminale veti observa doar ca aveti semnal si SIM-ul respectiv functioneaza fara probleme imediat dupa activarea terminalului.

Acestea fiind spuse, veti primi terminale iPhone 6S si iPhone 6S Plus decodate indiferent de la ce Apple Store de pe glob veti cumpara produsele, asa ca nu trebuie sa va faceti griji din vreun punct de vedere, aceasta fiind politica Apple de ani de zile.