Cat de usor se zgarie iPhone 6S si 6S Plus ?

iPhone 6S zgariere indoireCat de usor se zgarie iPhone 6S si iPhone 6S Plus ? Daca ar fi sa ne ghidam doar in baza clipului video de mai jos, atunci foarte multi dintre voi veti fi extrem de dezamagiti sa aflati ca noule terminale Apple se zgarie destul de usor atat pe ecran, cat si pe carcasa din aluminiu folosita pentru ele.

In clipul video de mai jos veti vedea cat de usor se zgarie iPhone 6S si iPhone 6S Plus cand un cutter, o pereche de chei si hartia abraziva sunt frecate de ecran sau carcasa, materialele folosite de catre compania Apple parand a fi extrem de fragile in aceste conditii de testare.

Partea interesanta este ca persoana care face aceste teste pe iPhone 6S si iPhone 6S Plus sustine ca Samsung Galaxy S6 nu s-a dovedit a fi la fel de fragil in aceleasi conditii, asa ca rezultatele obtinute de catre smartphone-urile celor din Cupertino sunt surprinzatoare.

Vestea buna a acestor teste este ca ecranul iPhone 6S si iPhone 6S Plus rezista foarte bine cand asupra sa este plasata in mod direct o flacara, pixelii blocandu-se dupa cateva secunde de la contactul cu ea, insa revenindu-si imediat ce sursa de caldura a fost inlaturata.

iPhone 6S si iPhone 6S Plus – zgariere, indoire si ardere

In final avem testul indoirii iPhone 6S, in aceasta situatie terminalul descurcandu-se mult mai slab decat “fratele” mai mare, un test facut dimineata dovedind ca iPhone 6S Plus este imposibil de indoit in conditii normale de utilizare, doi barbati chinuindu-se sa-l indoaie.

Acestea fiind spuse, pe masura ce noi clipuri video apar pe internet vedem diverse situatii de testare si diverse rezultate, asa ca dupa cateva zile ne putem face o idee in legatura cu rezistenta iPhone 6S si iPhone 6S Plus.