Prima Pagina iPhone 6S 3D Touch filmat cu raze X in timp ce functioneaza

3D Touch filmat cu raze X in timp ce functioneaza

3D Touch functiune raze x iPhone 6S3D Touch este noua tehnologie “vedeta” a iPhone 6S si iPhone 6S Plus, el fiind implementat de catre compania Apple pentru a ne permite sa controlam intr-un mod complet nou terminalele si aplicatiile instalate in ele.

Dimineata iPhone 6S a fost dezasamblat de catre cei de la iFixIt, iar sistemul 3D Touch a fost initial fotografiat folosind un aparat cu raze X, insa acum vedem si o filmare a modului in care functioneaza el pentru a interpreta apasarile pe ecran.

In clipul video de mai jos(trebuie vizionat folosind un desktop deoarece in Safari pentru iOS nu se vede) puteti vedea cum se actioneaza mecanismul Taptic Engine care sta la baza 3D Touch de fiecare data cand noi facem o apasare puternica sau usoara pe ecran si iOS 9 o interpreteaza.

In prezentarea facuta pentru iPhone 6S si iPhone 6S Plus compania Apple a prezentat in detaliu sistemul Taptic Engine care sta la baza 3D Touch si a creat animatii 3D in care el este prezentat in functiune, insa clipul video de mai jos ne arata ce se intampla in realitate in terminalele noastre.

Taptic Engine a fost initial implementat in Apple Watch si mai apoi in MacBook-uri, insa acum el ajunge in iPhone 6S si iPhone 6S Plus pentru a ne oferi o noua “dimensiune” in utilizarea terminalelor, iar cei care l-au testat l-au laudat pe deplin.

Voi ce parere aveti despre 3D Touch ?

3D Touch scanat raze-X iPhone 6S

3D Touch functiune raze x iPhone 6S 1

 • Ionel Budeanu
 • iTu

  sunt curios sa il incerc, mi se pare ca face o treaba buna din cea ce am vazut pana acuma in reviewuri insa tre sa mai astept pana se lanseaza si in tara unde locuiesc. oricum anul viitor o sa fie acest sistem si pe samsung prezent, deci baieti, mai aveti putin rabdare 😄

 • Capitanul Ahab

  Mi se pare absolut firesc ca sistemul sa fie prezent si pe Samsung.
  Altfel nu si-ar merita renumele de copiatori.
  Dupa procesorul pe 64 biti, carcasa, cititor de amprenta in butonul home, Apple Pay, plata in rate iata acum vor copia si 3D Touch.
  Si asta doar in ultimele 12 luni.

 • amfetamin

  Da,așa e,pe iPad Air merge brici.

 • amfetamin

  Așa e,pe iPad Air merge brici.

 • Am estimat eu gresit, credeam ca nu va fi afisat in aplicatie si am lasat mesajul ca sa fie “safe”.

 • Pingback: Asa merge 3D Touch pe iPhone 6S (Video) | iDevice.ro()