iPhone 6S Plus vs iPhone 6 Plus – care este mai rapid ?

iPhone 6S Plus vs iPhone 6 Plus comparatie vitezaiPhone 6S Plus vs iPhone 6 Plus apar intr-o prima comparatie privind viteza cu care ruleaza toate functiile si aplicatiile in sistemul de operare iOS 9, primul terminal avand “sub capota” un chip A9 cu procesor dual-core de 1.8 GHZ si 2 GB RAM DDR 4, deci teoretic ar trebui sa fie invingator.

Specificatiile tehnice foarte bune au si un corespondent in realitate deoarece iPhone 6S Plus este mai rapid decat iPhone 6 Plus in tot ceea ce face, iar acest lucru este perfect normal avand in vedere diferenta majora in ceea ce priveste puterea de procesare a celor doua produse Apple.

Desi iPhone 6S Plus este mai rapid decat iPhone 6 Plus la deschiderea de aplicatii sau incarcarea de website-uri, diferentele dintre cele doua terminale nu sunt chiar atat de mari precum si-ar imagina multi dintre voi, ba din contra.

Phone 6S Plus vs iPhone 6 Plus – testul performantelor

In acest test iPhone 6S Plus este cu doar putin mai rapid decat iPhone 6 Plus in derularea task-urilor normale, astfel ca nu trebuie sa va asteptati la o diferenta colosala in performante, desi in utilizarea voastra obisnuita rezultatele ar putea fi complet diferite.

Voi ce parere aveti despre diferentele in performanta dintre iPhone 6S Plus si iPhone 6 Plus ?

1 COMENTARIU

  1. Nu ma dau nici banii afara din casa, dar nu mănânc nici de pe jos…
    Din punctul meu de vedere, nu merita investiția, iar iphone ul 6 pe care il dețin, își va face cu brio treaba pentru încă un an 🙂

    Ma interesează si părerea ta, Zaone! Știu ca iPhone 6 si 6 plus le-ai luat inca de când s-au lansat, din Germania. Acum, o sa achiziționezi 6s si/sau 6splus?