Prima Pagina 3D Touch 3D Touch are o functie secreta pe iPhone 6S

3D Touch are o functie secreta pe iPhone 6S

3D Touch functie secreta Zoom iPhone 6S3D Touch are o functie secreta pe iPhone 6S, compania Apple “ascunzand” in meniul de setari al sistemului de operare iOS 9 o optiune care ne ofera posibilitatea de a vizualiza mai indeaproape textele din aplicatiile accesate.

In imaginea de mai sus puteti vedea exact ce fel de functionalitate ofera aceasta functie secreta a 3D Touch pe iPhone 6S, ea fiind de un real ajutor pentru cei care au probleme de vedere si nu au ochelari la indemana pentru a vedea clar textele sau imaginile afisate pe ecran.

Aceasta functie secreta a 3D Touch pe iPhone 6S este strans legata de sistemul de Zoom implementat de catre compania Apple, ea putand fi activata din urmatorul meniu : Settings > General > Accessibility > Zoom > Show Controller, Configurari > General > Accesibilitate > Zoom > Afiseaza Controller.

Functia secreta a 3D Touch

Dupa activarea acestui sistem veti vedea in mijlocul ecranului un chenar care face Zoom pentru orice regiune a ecranului, insa multumita 3D Touch putem face actiuni mai avansate, astfel ca apasarea puternica pe o anumita regiune a ecranului va face zoom doar in acea regiune si nicaieri altundeva.

3D Touch functie secreta Zoom iPhone 6S 1

Aceasta functie secreta a 3D Touch are la baza gestul Peek deoarece pe masura ce apasam puternic pe ecran se face zoom intr-o anumita regiune a ecranului, insa de indata ce eliberam presiunea acel zoom revine la formatul normal, textul fiind afisat exact precum inainte.

Functia aceasta este extrem de utila pentru multe persoane si Apple a fost deseori laudata pentru functiile implementate pentru sistemul de Accesibilitate, astfel ca acum vedem doar ceva gandit special pentru persoanele care au deficiente de vedere.

emag hot deals
eMAG Black Friday 2017Reduceri eMAG November Hot Deals in aceasta pagina - din 23 noiembrie.
Flanco Black Friday 2017 reduceri

Reduceri Discount Days in aceasta pagina 17 - 19 noiembrie.

Fashion Days Black Friday 2017 reduceriReduceri Black Week in aceasta pagina - 16 - 19 noiembrie.
Orange Black Friday 2017 reduceriReduceri Black Friday 2017 in aceasta pagina - 16 - 19 noiembrie.
  • cornel cod

    Pot face asta si pe 5s!

  • Cu 3D Touch e alt fel de interactiune, nu doar miscarea cadranului.

  • Sebi

    Pai cum ii secreta dacă ea ii știuta?

  • Sebescen

    Se poate si pe 6+