3D Touch are o functie secreta pe iPhone 6S

4

3D Touch functie secreta Zoom iPhone 6S3D Touch are o functie secreta pe iPhone 6S, compania Apple “ascunzand” in meniul de setari al sistemului de operare iOS 9 o optiune care ne ofera posibilitatea de a vizualiza mai indeaproape textele din aplicatiile accesate.

In imaginea de mai sus puteti vedea exact ce fel de functionalitate ofera aceasta functie secreta a 3D Touch pe iPhone 6S, ea fiind de un real ajutor pentru cei care au probleme de vedere si nu au ochelari la indemana pentru a vedea clar textele sau imaginile afisate pe ecran.

Aceasta functie secreta a 3D Touch pe iPhone 6S este strans legata de sistemul de Zoom implementat de catre compania Apple, ea putand fi activata din urmatorul meniu : Settings > General > Accessibility > Zoom > Show Controller, Configurari > General > Accesibilitate > Zoom > Afiseaza Controller.

Functia secreta a 3D Touch

Dupa activarea acestui sistem veti vedea in mijlocul ecranului un chenar care face Zoom pentru orice regiune a ecranului, insa multumita 3D Touch putem face actiuni mai avansate, astfel ca apasarea puternica pe o anumita regiune a ecranului va face zoom doar in acea regiune si nicaieri altundeva.

3D Touch functie secreta Zoom iPhone 6S 1

Aceasta functie secreta a 3D Touch are la baza gestul Peek deoarece pe masura ce apasam puternic pe ecran se face zoom intr-o anumita regiune a ecranului, insa de indata ce eliberam presiunea acel zoom revine la formatul normal, textul fiind afisat exact precum inainte.

Functia aceasta este extrem de utila pentru multe persoane si Apple a fost deseori laudata pentru functiile implementate pentru sistemul de Accesibilitate, astfel ca acum vedem doar ceva gandit special pentru persoanele care au deficiente de vedere.