iPhone 6S vs Galaxy S6 Edge si Nexus 6 – comparatia performantelor

benchmark iPhone 6S Samsung Galaxy S6

iPhone 6S si iPhone 6S Plus sunt din nou comparate in performante cu competitoarele direct ce ruleaza sistemul de operare Android, iar dupa cum puteti vedea, de aceasta data scorurile prezentate pentru perofrmantele tuturor terminalelor sunt complet diferite fata de cele de ieri.

Daca ieri vedeam un Samsung Galaxy S6 care obtinea un scor neobisnuit de mare in benchmark-uri, astazi vedem un Samsung Galaxy S6 Edge care are scorul pe care l-am vazut in atat de multe teste de performanta publicate in ultimele luni pe internet.

In baza acestui test observam ca iPhone 6S, iPhone 6S Plus si Samsung Galaxy S6 Edge au exact aceeasi putere de procesare, in testele multi-core, scorurile lor fiind aproape identice, diferenta de doar cateva zeci de puncte nefiind sesizabila in lumea reala.

In testele single-core iPhone 6S si iPhone 6S Plus au performate duble fata de terminalele Samsung, insa acest lucru este normal deoarece coreenii pun accent pe multitudinea de nuclee dintr-un procesor si nu pe putearea efectiva a fiecaruia dintre nuclee.

benchmark iPhone 6S Samsung Galaxy S6 1

Practic Apple demonstreaza din nou ca procesoarele sale sunt foarte puternice fara a avea 8 nuclee “in spate” care sa le ofere aceste performante, iar daca s-ar gandi vreodata sa foloseasca mai mult de 2 nuclee in procesoare ar putea oferi performante extraordinar de bune.

iPhone 6S si iPhone 6S Plus au un procesor dual-core tactat la 1.85 GHz si 2 GB RAM.