iPhone 6S umileste Samsung Galaxy S6 in performante

iPhone 6S umileste Samsung Galaxy S6 performanteiPhone 6S umileste Samsung Galaxy S6 intr-un nou test de performante pe care il puteti vedea in clipul video de mai jos, el prezentand modul real in care se descurca cele doua terminale in utilizarea obisnuita.

Mai exact, iPhone 6S si Samsung Galaxy S6 sunt supuse unui test al performantelor in care vorbim despre deschiderea de aplicatii, incarcarea de website-uri si efectuarea de benchmark-uri, iar in final smartphone-ul celor de la Apple obtine un scor foarte bun.

iPhone 6S umileste Samsung Galaxy S6 in performante in principal din cauza multitasking-ului deficitar al smartphone-ului coreenilor de la Samsung, el avand aceleasi probleme precum cel din Samsung Galaxy Note 5 de a redeschide aplicatiile aflate deja in background-ul Android.

iPhone 6S umileste Samsung Galaxy S6 in performante

Chiar si pana la testul de redeschidere a aplicatiilor deschise in background, iPhone 6S avea un avantaj in fata Samsung Galaxy S6, iar aici include si testul privind navigarea pe internet in care nu a fost folosit browserul nativ al Android, ci Google Chrome-ul celor de la Google.

In final, in testul performantelor grafice iPhone 6S a obtinut un scor mai mult decat dublu fata de cel al Samsung Galaxy S6, el dovedind din nou faptul ca Apple pune foarte mare pret pe implementarea de chip-uri grafice foarte performante in terminalele sale.

iPhone 6S umileste Samsung Galaxy S6 in utilizarea de zi cu zi pentru ca Apple a gandit un sistem de operare mult mai eficient si l-a optimizat aproape perfect pentru componentele interne ale terminalelor sale mobile, in timp ce smartphone-ul Samsung se chinuie cu Android.

Daca Samsung ar renunta la Android si ar folosi un sistem de operare propriu ce este foarte bine optimizat pentru hardware-ul din terminalele sale lucrurile ar fi complet diferite fata de cele de acum, insa acest lucru nu se va intampla prea curand.

Voi ce parerea veti despre performantele iPhone 6S si Samsung Galaxy S6 ?