Apple Watch 2 – lansare dupa Q2 2016

Apple Watch 2 lansareApple Watch 2 este asteptat pentru lansare in cursul anului 2016, insa se pare ca el nu va ajunge pe piata chiar in perioada martie – aprilie precum anul acesta, ci mai tarziu decat se asteapta unii fani ai companiei americane.

Conform unor informatii obtinute de la parteneri asiatici ai celor de la Apple, cei din Cupertino ar intentiona sa lanseze Apple Watch 2 abia undeva in a doua jumatate a anului 2016 si nu in cel de-al doilea trimestru fiscal al anului, deci veti avea de asteptat pentru el anul viitor.

Analistii americani se asteapta ca Apple sa vanda pana in 15 milioane de unitati ale Apple Watch pana la sfarsitul anului 2015, insa in 2016 ei considera ca vanzarile combinate ale Apple Watch si Apple Watch 2 ar putea totaliza nu mai putin de 45 de milioane de unitati, deci de 3 ori mai mult.

Apple Watch 2 – lansare dupa Q2 2016

Zvonurile privind Apple Watch 2 au fost putine la numar pana in momentul de fata desi compania Apple testeaza deja viitorul produs, insa pe masura ce ne apropiem de Q2 2016 vom afla cu siguranta mai multe detalii despre ceea ce urmeaza sa ne aduca cei din Cupertino.

In ciuda acestei lipse de informatii privitoare la Apple Watch 2, pana acum am aflat ca Apple ar intentiona sa pastreze neschimbat design-ul ceasului, insa sa implementeze o baterie de dimensiuni si capacitate mai mari pentru a oferi o autonomie mult mai buna fata de actualul model.

Suplimentar compania Apple ar intentiona sa implementeze si o camera FaceTime, insa ramane de vazut daca acest lucru se va indeplini deoarece includerea acestei componente nu este chiar atat de usoara, dar ne putem astepta la folosirea unui Taptic Engine avansat.