Apple Watch 2 – baterie mai buna, acelasi ecran si aceeasi rezolutie

Apple Watch 2 baterie, ecranApple Watch 2 va baterie mai buna, acelasi ecran si aceeasi rezolutie, sau cel putin asta sustin persoane din interiorul lantului de parteneri ai companiei Apple in legatura cu cea de-a doua versiune a celebrului smartwatch dezvoltat in Cupertino.

Desi Apple inca nu reuseste sa acopere cererea pentru Apple Watch in tarile in care produsul este momentan vandut in mod oficial, iata ca avem informatii cu privire la Apple Watch 2, acest produs urmand a fi lansat pe piata in prima parte a anului 2016 pentru utilizatori.

Apple Watch are ecrane cu diagonala de 1.2 inch si 1.5 inch, rezilutiile ecranelor fiind de 340 x 272 pixeli si respectiv 390 x 312 pixeli, Apple Watch 2 urmand a pastra toate aceste dimensiuni, ecranul urmand a fi in continuare patrat si nu circular.

Partea buna este ca Apple ar intentiona sa foloseasca un Retina Display mai subtire pentru Apple Watch 2, spatiul economisit de aceasta implementare urmand a fi utilizat pentru a implementa o baterie de capacitate mai mare care va imbunatati autonomia ceasului inteligent.

Practic dimensiunile si forma Apple Watch 2 nu se vor schimba fata de Apple Watch, insa autonomia bateriei ar urma sa creasca si nu doar prin implementarea unei baterii mai bune, ci si prin imbunatatirile software pe care companai Apple le are pregatite pentru el.

Apple Watch 2 ar urma sa pastreze preturile actualelor modele, insa Apple ar fi interesata sa dezvolte noi unitati cu materiale diferite pentru a acoperi “golurile” de preturi intre modelele Sport de baza, cele din otel inoxidabil si cele din aur, asa ca va fi interesat de vazut ce vom primi.