iOS 9.0.1 si autonomia bateriei

autonomia bateriei iOS 9.0.1iOS 9.0.1 si autonomia bateriei este un subiect pe care stiu ca multi dintre voi asteptau sa il abordez pentru a va face o idee in legatura cu modul in care iPhone, iPad si iPod Touch-urile isi consuma energia bateriei.

In baza verificarilor facute pana acum va pot spune ca autonomia bateriei iOS 9.0.1 nu este grozava si cu siguranta nu este mai buna decat cea a iOS 9, de fapt diferenta dintre noua versiune si vechea versiune a sistemului de operare fiind in realitate inexistenta.

Autonomia bateriei iOS 9.0.1 este totusi mai slaba decat autonomia bateriei oricarei versiuni a sistemului de operare iOS 8, diferenta fiind destul de mare intre ele, mai exact de minim o ora de utilizare a iPhone, iPad sau iPod Touch-urilor, asa ca nu vorbim despre ceva de neglijat.

iOS 9.0.1 si autonomia bateriei

Ca sa fiu complet sincer cu voi, ma asteptam ca autonomia bateriei iOS 9.0.1 sa fie mai mica decat cea a iOS 8, de fapt ma asteptam ca autonomia bateriei iOS 9 in general sa fie mai mica decat cea a oricarei versiuni a sistemului de operare iOS 8 din cauza schimbarilor implementate de Apple.

Nu stiu ce anume functioneaza in background in iOS 9.0.1 pentru a afecta autonomia bateriei, insa utilizand terminalele in acelasi mod precum in iOS 8 este putin probabil sa aveti parte de aceeasi autonomie, sau cel putin asta am sesizat eu pana acum.

Stiu ca unii dintre voi sustineti ca aveti o autonomie mai bun in iOS 9 fata de iOS 8, in timp ce altii dintre voi sustineti contrariul, iar totul este cat se poate de subiectiv si se bazeaza pe modul de utilizare al iDevice-urilor pentru fiecare dintre utilizatori in parte.

In aceasta idee, autonomia bateriei iOS 9.0.1 este buna pentru fiecare in parte atat timp cat terminalele functioneaza suficient de mult pentru a va indeplini nevoile pana ajungeti la o priza, astfel ca ramane sa judecati singuri daca autonomie bateriei iOS 9.0.1 este buna pentru voi sau nu.

In cazul in care nu sunteti multumiti de ceea ce va ofera terminalele, v-am spus deja cateva trucuri pentru a imbunatati autonomia bateriei iOS 9.