iPhone 6S Plus nu se indoaie, iata dovada clara

7

iPhone 6S Plus nu se indoaieiPhone 6S Plus nu se indoaie si asta ne-o spune primul test complex facut pentru a verifica in ce conditii poate fi indoita carcasa noului smartphone Apple, ea fiind cu mult mai rezistenta decat cea a iPhone 6 Plus.

Pentru a dovedi ca iPhone 6S Plus nu se indoaie multumita rezistentei crescute oferite de catre carcasa din aluminiu 7000 creata de Apple, un service de iDevice-uri a folosit o masinarie speciala care a aplicat o forta de 45KG pe mijlocul carcasei smartphone-ului pentru a-i verifica rigididatea.

Aplicand aceeasi forta pe carcasa iPhone 6 Plus a generat o indoire de 3.25mm a carcasei fara ca ea sa revina la forma initiala, in timp ce iPhone 6S Plus s-a indoit cu 2.5mm, insa carcasa sa a revenit la forma initiala fara vreo urma vizibila de indoire, totul ca si cum nimic nu s-ar if intamplat.

iPhone 6S Plus nu se indoaie

Cei care au facut acest test vorbesc despre indoire plastica si indoire elastica, indoirea plastica fiind intalnita in cazul iPhone 6 Plus care se indoaie fara a reveni la forma initiala, asta in timp ce iPhone 6S Plus are indoire elastica, el indoindu-se intr-o anumita masura, dar revenind la forma initiala.

Acest test nu ne spune si care este greutatea minima care poate fi aplicata pe carcasa iPhone 6S Plus pentru ca ea sa se indoaie definitiv, insa probabil vom vedea si acest test in urmatoarele zile, deoarece niciun smartphone nu este imposibil de indoit cu aplicarea unei forte foarte mari.

In ciuda lipsei acestor informatii, trebuie sa stiti ca in utilizarea normala iPhone 6S Plus este imposibil de indoit, deci daca nu incercati efectiv sa il indoiti si aveti suficienta forta pentru a face acest lucru, terminalele voastre ar trebui sa ramana la fel de drepte indiferent cat le utilizati.