iPhone 6S Plus nu se indoaie, iata dovada clara

iPhone 6S Plus nu se indoaieiPhone 6S Plus nu se indoaie si asta ne-o spune primul test complex facut pentru a verifica in ce conditii poate fi indoita carcasa noului smartphone Apple, ea fiind cu mult mai rezistenta decat cea a iPhone 6 Plus.

Pentru a dovedi ca iPhone 6S Plus nu se indoaie multumita rezistentei crescute oferite de catre carcasa din aluminiu 7000 creata de Apple, un service de iDevice-uri a folosit o masinarie speciala care a aplicat o forta de 45KG pe mijlocul carcasei smartphone-ului pentru a-i verifica rigididatea.

Aplicand aceeasi forta pe carcasa iPhone 6 Plus a generat o indoire de 3.25mm a carcasei fara ca ea sa revina la forma initiala, in timp ce iPhone 6S Plus s-a indoit cu 2.5mm, insa carcasa sa a revenit la forma initiala fara vreo urma vizibila de indoire, totul ca si cum nimic nu s-ar if intamplat.

iPhone 6S Plus nu se indoaie

Cei care au facut acest test vorbesc despre indoire plastica si indoire elastica, indoirea plastica fiind intalnita in cazul iPhone 6 Plus care se indoaie fara a reveni la forma initiala, asta in timp ce iPhone 6S Plus are indoire elastica, el indoindu-se intr-o anumita masura, dar revenind la forma initiala.

Acest test nu ne spune si care este greutatea minima care poate fi aplicata pe carcasa iPhone 6S Plus pentru ca ea sa se indoaie definitiv, insa probabil vom vedea si acest test in urmatoarele zile, deoarece niciun smartphone nu este imposibil de indoit cu aplicarea unei forte foarte mari.

In ciuda lipsei acestor informatii, trebuie sa stiti ca in utilizarea normala iPhone 6S Plus este imposibil de indoit, deci daca nu incercati efectiv sa il indoiti si aveti suficienta forta pentru a face acest lucru, terminalele voastre ar trebui sa ramana la fel de drepte indiferent cat le utilizati.

7 COMENTARII

  1. Ba pana la urma, se indoaie sau nu?. ca pe alte site-uri, spune ca se indoaie.pe altele, nu.am in plan sa-mi iau iPhone 6S plus ,nu mai vreau paleta aia de Samsung.sau alte tipuri de, telefoane care is pe ANDROID.e mai fain iOS ,spre exemplu LED Flash for alerts.atunci cand primesti mesaje / te suna cineva, iti licae blitul. ceea ce la Android, nu ai asa ceva. doar daca instalezi o Aplicatie *Flash alerts 2*, dar nu prea e la fel ca la iPhone. asa sa revenim, se indoaie sau nu?. ca asta ma deruteaza destul de mult, ca pe alte site-uri spune ca nu. pe altele da chiar, nu stiu un raspuns sincer va rog, O Seara Buna.
    Si acum o sa vina unu ,si o sa zica *Android/Samsung e mai tare* ,e pe p***a mai tare(scuzati limbajul)…nu e tare deloc.

    PS:Stiu ca articolul e vechi.

  2. În utilizare normală, de zi cu zi, a unui om obișnuit, garantat NU se îndoaie. Dacă insiști însă, îl poți îndoi. Când spun insistență mă refer la aplicarea unei forțe mari pe o suprafață mică. Dar asta ar însemna să ți-o tragi, cum s-ar spune, singur.

  3. Ok e in regula atunci dar e posibil sa se indoaie in buzunar, ca la iphone 6? ,ma refer la iPhone 6S plus.
    Si imi cer scuze ca am scris despre samsung, aia si aia dar na.
    Salut si Multumesc pentru raspuns.

  4. inca o intrebare domnule Dan ,am vazut pe internet tot felul de accidente cu iPhone 7 si as vrea sa va intreb. iPhone 7 / iPhone 7 plus explodeaza sau nu?.asta ma tot intreb.

  5. Bine atunci.Numa, o singura intrebare mai am.iPhone 7 /7 plus explodeaza? ca asa scria in articolele care le-am vazut.E adevarat?

  6. Da. Explodează. Și 6S explodează. La fel și 6S Plus, 6, sau 6 Plus. Chiar și SE, 5S, 5C, sau 5. As a matter of fact, orice dispozitiv prevăzut cu acumulator Li-Po poate exploda. Din senin (din cauza unui defect de fabricație), sau datorită unui șoc mecanic care duce la deformarea bateriei. Cele cu defect din fabrică sunt rare. Atât de rare încât e puțin probabil să nimerești tu unul. Referitor la mărime, sunt identice cu generația precedentă (6S / 6S Plus).

  7. Bine.Pai pana acum nu s-a intamplat nimic. am un 5 de 3 luni, si nu s-a intamplat nimic, probabil daca am grija de el nu se intampla nimic ma gandesc. ok atunci Multumesc atata vroiam sa stiu.