iPhone 6S este rezistent la apa, cu limite

iPhone 6S Plus scufundat piscina distrusiPhone 6S Plus este rezistent la apa, dar cu anumite limite, terminalul celor din Cupertino avand probleme in a functiona sub apa daca o anumita adancime este depasita in timpul utilizarii sau testelor facute de catre voi sau diverse alte persoane.

In clipul video de mai jos veti vedea un iPhone 6S Plus scufundat intr-o piscina care are o adancime de putin peste 1 metru, iar dupa cum veti observa, smartphone-ul companiei Apple nu se descurca la fel de bine precum atunci cand a fost scufundat intr-un recipient mic plin cu apa.

Mai exact, dupa doar un minut de la scufundarea in piscina iPhone 6S Plus a inceput sa afiseze primele semne ale infiltrarii de apa in carcasa, iar dupa 2 minute ecranul sau s-a inchis complet, el fiind urmat si de catre restul componentelor interne.

Dupa doua ore in care terminalul s-a si incalzit substantial desi era inchis el a refuzat complet sa mai porneasca, semn ca utilizarea unui iPhone 6S Plus la 1 metru sub apa are drept efect distrugerea completa a dispozitivului, rezistenta sa la apa avand anumite limite.

Ceea ce dovedeste acest test este ca rezistenta la apa a iPhone 6S Plus, si cel mai probabil a iPhone 6S, este limitata la scaparile accidentale in recipiente cu apa, WC-uri sau diverse recipiente de bucatarie, insa daca vreti sa inotati cu iPhone-urile voastre, cumparati o punga speciala.