Cum functioneaza iPhone 6S la 2 zile dupa scufundare in apa

iPhone 6S 6S Plus dupa doua zile in apaiPhone 6S si iPhone 6S Plus au fost complet scufundate in apa acum doua zile pentru a demonstra faptul ca ele sunt rezistente la apa si pot functiona fara probleme chiar daca sunt acoperite complet de lichid, demonstratia generand “valuri” pe internet.

Cel care a facut acel clip video a fost intrebat cum functioneaza iPhone 6S si iPhone 6S Plus la doua zile dupa scufundarea in apa, iar pentru a demonstra ca terminalele nu sufera de vreo problema dupa contactul cu apa el a creat clipul video pe care il puteti vedea mai jos.

In baza demonstratiei de mai jos puteti observa ca iPhone 6S si iPhone 6S Plus sunt complet functionale chiar si la doua zile dupa scufundarea in apa, astfel ca in cazul in care din greseala le scapati intr-un lichid, nu veti avea probleme in a le folosi in continuare fara a fi nevoiti sa le schimbati.

Daca in mod normal acest lucru era imposibil in trecut deoarece dupa contactul cu apa ecranul, difuzorul si portul lightning deveneau nefunctionale, ei bine iata ca acum aveti parte de o protectie suplimentara pentru componente, ea nefiind totusi recunoscuta oficial de Apple.

Acestea fiind spuse, daca aveti vreun accident cu iPhone 6S si iPhone 6S Plus puteti sta linistiti, insa asta nu inseamna ca trebuie sa va folositi terminalele sub apa deoarece s-ar putea sa aveti parte de vreo surpriza neplacuta si veti fi nevoiti sa cumparati un alt terminal.

1 COMENTARIU