Orange anunta lansarea iPhone 6S si precomenzile

Lansare iPhone 6S si iPhone 6S Plus Orange RomaniaOrange a anuntat lansarea iPhone 6S si iPhone 6S plus in 9 octombrie in Romania, anuntul venind la doar o ora distanta de cel in care Vodafone Romania anunta lansarea iPhone 6S si iPhone 6S Plus in 9 octombrie in tara noastra.

Orange spune ca precomenzile pentru iPhone 6S si iPhone 6S Plus vor incepe in data de 2 octombrie, iar aici vorbim cel mai probabil despre precomenzi ce vor fi disponibile atat prin intermediul website-ului sau, cat si prin cele ale magazinelor proprii si cele ale partenerilor.

Spre deosebire de Vodafone, cei de la Orange Romania au publicat doar mesajul de mai jos prin intermediul propriului cont Twitter, astfel ca acolo aveti rezumat tot ceea ce trebuie sa stiti despre lansarea iPhone 6S si iPhone 6S Plus in retea Orange.

Orange anunta lansarea iPhone 6S si precomenzile

iPhone 6s si iPhone 6s Plus vin la Orange pe 9 octombrie, iar din 2 octombrie vor fi disponibile pentru precomanda.

Separat de acestea v-am spus ca lansarea iPhone 6S si iPhone 6S Plus la Orange ar putea aduce si preturi standard foarte apropiate de cele din Apple Store Europa, dar si preturi buy back foarte bune, preturile pentru abonamente nefiind chiar atat de grozave la operator.

Orange vinde totusi telefoane mobile in rate, iar iPhone 6S si iPhone 6S Plus ar putea face parte din acest program, asa ca daca veti interesati sa cumparati un terminal la lansarea iPhone 6S si iPhone 6S Plus la Orange, s-ar putea sa puteti plati esalonat contravaloarea sa.