Vodafone anunta lansarea iPhone 6S si precomenzile

Lansare iPhone 6S iPhone 6S Plus VodafoneVodafone a anuntat lansarea iPhone 6S si iPhone 6S Plus in 9 octombrie in propria retea de telefonie mobila, dar si deschiderea unei sesiuni de precomenzi incepand cu data de 2 octombrie prin intermediul propriului website.

V-am spus astazi ca lansarea iPhone 6S si iPhone 6S Plus in Romania din 9 octombrie va aduce terminalele la Vodafone la precomanda incepand cu data de 2 octombrie, iar acum avem si confirmarea oficiala, precomenzile putand fi inregistrate atat in website-ul Vodafone.ro, cat si in magazinele proprii sau ale partenerilor Vodafone.

Cei de la Vodafone Romania nu au anuntat si preturile iPhone 6S si iPhone 6S Plus in Romania, insa probabil ele nu vor fi cu mult mai mari decat cele din Apple Store Europa, cele pentru abonamente putand fi mai mari decat sperati voi.

Vodafone anunta lansarea iPhone 6S si precomenzile

Anul trecut Vodafone a avut preturi mari pentru iPhone-uri la abonamente si anul acesta va puteti astepta la acelasi lucru, iar in cazul sistemului de buy back ei nu au avut o oferta mai buna decat cea a Orange Romania si nu cred ca anul acesta vor “straluci” din vreun fel.

Incepand de vineri, 9 octombrie, Vodafone Romania va oferi utilizatorilor sai noile iPhone 6s si iPhone 6s Plus, cele mai avansate modele de iPhone ale momentului. Utilizatorii interesati se pot pre-inregistra pentru noile iPhone 6s si iPhone 6s Plus, incepand chiar din acest moment, la adresa: www.vodafone.ro,  iar incepand de vineri, 2 octombrie, pot inregistra pre-comenzi pe site-ul companiei, in reteaua de magazine proprii si in magazinele partenerilor. Pentru mai multe informatii despre noile modele de iPhone, va rugam intrati pe www.apple.com/iphone.

Acestea fiind spuse, incepand cu data de 2 octombrie veti putea precomanda iPhone 6S si iPhone 6S Plus din magazinul online al Vodafone Romania si veti putea inregistra precomenzi pentru terminale inclusiv in magazinele operatorului si cele ale partenerilor.