Scenaristul filmului Steve Jobs il ataca pe Tim Cook

Aaron Sorkin il ataca pe Tim CookScenaristul filmului Steve Jobs, Aaron Sorkin, l-a atacat pe Tim Cook, CEO al companiei Apple, deoarece acesta din urma a afirmat ca toate filmele lansate despre co-fondatorul companiei americane sunt oportuniste si nu prezinta realitatea.

Ca raspuns la afirmatiile lui Cook, Sorkin aduce in discutie situatia grea pe care o au angajatii partenerilor asiatici ai companiei Apple, el afirmand ca Tim Cook nu ar trebui sa spuna ca altii sunt oportunisti cand in China exista fabrici pline de copii care asambleaza terminale iPhone pentru 17 centi pe ora.

Adevarul este ca daca privim situatia prin cele spuse de catre Sorkin, realitatea este ca Apple este mult mai oportunista decat orice alta companie de pe planeta si incearca sa faca bani din orice, mai ales daca profitul obtinut este suficient de mare pentru a o multumi.

Nobody did this movie to get rich. Secondly, Tim Cook should really see the movie before he decides what it is. Third, if you’ve got a factory full of children in China assembling phones for 17 cents an hour you’ve got a lot of nerve calling someone else opportunistic.

In aceasta idee, afirmatiile lui Tim Cook sunt doar “strigatul” surd al unui om caruia Steve Jobs ii lipseste foarte mult.

2 COMENTARII