Prima Pagina iPhone 6S De ce nu iti recomand sa cumperi azi iPhone 6S

De ce nu iti recomand sa cumperi azi iPhone 6S

recomand cumpara iPhone 6SLansarea iPhone 6S si iPhone 6S Plus in Romania va avea loc pe 9 octombrie, operatorii de telefonie mobila si multi parteneri ai Apple anuntandu-si deja intentia de a oferi terminalele spre precomanda incepand de vineri.

Pana atunci diverse magazine online au iPhone 6S si iPhone 6S Plus in stoc la preturi ce incep de la 4000 de lei, sau 1015 dolari, ori 905 euro, deci mult mai mari decat cele cerute de catre compania Apple pentru terminalele sale in Apple Store-urile de pe intregul glob.

Apple a lovit puternic piata neagra anul acesta cu lansarea iPhone 6S si iPhone 6S Plus in 52 de tari la doar doua saptamani distanta unele de celelalte, iar cei care au cheltuit bani pentru a cumpara multe unitati si a le aduce in diverse tari se vad acum nevoiti sa le vanda repede celor fara rabdare.

Din punctul meu de vedere nu merita sa cumparati acum un iPhone 6S sau iPhone 6S Plus cu 900 de euro din moment ce peste o saptamana si doua zile il veti avea livrat acasa la un pret cu pana la 80 de euro mai mic, diferenta fiind suficient de mare pentru a astepta.

Desi unele magazine online listeaza iPhone 6S la un pret incepand de la 3599 lei in Romania, in realitate preturile de pornire pentru terminale vor fi de pe la 3300 – 3350 LEI la operatorii de telefonie mobila si poate cu 100 de lei mai mult la alti parteneri ai Apple, cei de la eMAG urmand a deschide in aceasta pagina precomenzile incepand de maine.

Sunt destul de sigur ca Orange va respecta traditia anilor trecuti si va vinde iPhone 6S la preturi incepand de la 3250 – 3300 LEI, adica pretul de Apple Store, in timp ce restul operatorilor vor avea preturi similare si stocurile de anul acesta vor fi suficient de mari.

In aceasta idee, aveti rabdare inca o saptamana si veti cumpara iPhone 6S si iPhone 6S Plus cu cateva sute de lei mai ieftin decat ceea ce cer acum anumite magazine online, sau cel putin asta este parerea mea vis-a-vis de lansarea din Romania.

 • Dabija

  Ca sa nu mai vorbim si de garantie…

 • NicKel

  Bine punctat! Oricum variantele de 6s Plus nu prea le-am vazut deloc pe stoc la “speculantii” din online, iar cu 128GB nici atat… sper sa apara de maine, odata cu startul la precomenzile pentru variantele oficiale, o sa aflam in curand ce modele va trimite Apple in RO pentru aceasta lansare. Daca nu, incep sa regret ca am anulat luni seara comanda de pe Apple Store DE.

 • marian

  Gasesc iphone 6s in Apple store Turcia?

 • Porto91

  A aparut si la F64 la 3999RON la “oferta” de la 4200RON :))

 • ionut

  Va dau eu un 6s gold 16 gb la 750 euro! Nou in cutie, nefolosit, neverlock !

 • Gheorghita

  un 6s plus de 128gb cam cat ar fi? anul trecut 6 plus de 128 era de vreo 4500, acum cam tot la fel va fi?

 • NicKel

  As zice ca intre 4800 – 5000 RON

 • Costi

  @zaone
  poti sa-mi zici daca la 6s ai intampinat ca telefonul sa sune foarte incet desi il dai pe silent din taste nu din butonul de mute?si la mesaje cand vrei sa scrii un text apare comanda vocala

 • adu

  Oare nu constata nimeni ca aceste telefoane , Iphone, sunt din ce in ce mai proaste si din ce in ce mai scumpe? Si scriu asta de Iphone 6.

 • Nu contează, important e că scrie iPhone pe ele.

 • Catalin Bradac

  il detii de ai ajuns la concluzia asta ?

 • Horia

  Am “frecat” toate tipurile de telefoane….. iOS ca SO cu jaibreak este mult peste orice android. F bun WindowsPhone insa…Lipsa aaplicatii…. Si terminale “ieftine”….. Ca si terminale calitatea Apple nu am regasit o la concurenta….. Nu tine de snobism insa Apple are muulte plusuri la ergonomie si calitate……