iOS 9.1 beta 3 a fost lansat

iOS 9.1 beta 3iOS 9.1 beta 3 a fost lansat impreuna cu iOS 9.0.2 de catre compania Apple cu doar cateva minute in urma, cea mai recenta versiune beta a sistemului de operare pentru iPhone, iPad si iPod Touch-uri fiind dedicata dezvoltatorilor de aplciatii pentru platforma iOS.

iOS 9.1 beta 3 vine la doar o saptamana distana dupa lansarea iOS 9.1 beta 2, compania Apple grabind actualizarile pentru versiunile beta ale iDevice-urilor, iar cei care au o versiune a iOS 9.1 beta deja instalata o pot instala si pe cea noua prin sistemul Actualizare Software, Software update.

Pentru aceasta versiune a sistemului de operare compania Apple nu listeaza vreo schimbare, insa cu siguranta vorbim despre rezolvari ale unor buguri existente si imbunatatirea performantelor generale, acestea fiind principalele schimbari oferite de catre aceste actualizari.

Desi compania Apple a inceput la mijlocul lunii septembrie perioada de testare beta a iOS 9.1, compania americana va lansa noua versiune a sistemului de operare abia in luna noiembrie a acestui an, asa ca avem mult de asteptat pana cand ea va fi oferita oficial de catre Apple.