iOS 9.1 beta 3 aduce noi wallpaper-uri

iOS 9.1 beta 3 wallpaperiOS 9.1 beta 3 aduce cateva wallpaper-uri noi, sau mai bine spus „reconditioneaza” wallpaper-urile existente in sistemul de operare iOS 9, compania Apple modificand imaginile existente pentru a le potenta efectele atunci cand sunt aplicate in iDevice-uri.

In imaginea de mai sus aveti patru dintre wallpaper-urile modificate de catre Apple in iOS 9.1 beta 3, planetele fiind afisate intr-o foarte mica masura in versiunea initiala a sistemului de operare, in timp ce ultimul are anumite culori nuantate ceva mai mult.

Separat de aceste patru imagini compania Apple a modificate si altele intr-o masura mai mica sau mai mare si de indata ce iOS 9.1 va fi disponibil le veti putea incerca in propriile dispozitive, ele nefiind disponibile in iOS 9.0.2 in momentul de fata.

Articolul precedentiOS 9.0.2 rezolva o vulnerabilitate majora
Articolul următoriOS 9.1 public beta 3 a fost lansat
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.