iOS 9.0.2 a fost lansat

iOS 9.0.2iOS 9.0.2 a fost lansat de catre compania Apple cu doar cateva minute in urma, cei din Cupertino actualizand iOS 9 la doar o saptamana distanta dupa ce iOS 9.0.1 a fost lansat pentru utilizatorii din lumea intreaga.

iOS 9.0.2 poate fi instalat de catre oricine prin intermediul sistemului Software Update, Actualizare Software, ori prin intermediul iTunes, iar in imaginea de mai sus puteti vedea schimbarile pe care compania Apple le-a implementat deja pentru noi in ideea de a rezolva probleme.

iOS 9.0.2 a fost lansat

Conform companiei Apple in iOS 9.0.2 au fost rezolvate urmatoarele probleme :

  • imposibilitatea de a bloca utilizarea conexiunilor celulare cu anumite aplicatii;
  • erori ale iCloud Backup care se intrerupea subit cand un backup manual era initiat;
  • erori ale ecranului care se rotea incorect cand erau primite notificari;
  • erori cu activarea iMessage pe iPhone, iPad sau iPod Touch;
  • imbunatatirea stabilitatii aplicatiei Podcasts.

Majoritatea acestor erori existente in iOS 9 si iOS 9.0.1 au fost raportate in diverse randuri de catre utilizatorii de iPhone, iPad sau iPod Touch-uri, iar compania Apple le-a rezolvat acum pentru a oferi o experienta mai buna de utilizare a terminalelor in orice conditii.

Lansarea iOS 9.0.2 de astazi vine cu doar cateva zeci de minute inainte ca OS X El Capitan sa fie disponibil, iar aparitia iOS 9.1 beta 3 sugereaza faptul ca Apple incearca sa rezolve cat se poate de repede cat mai multe probleme ale sistemului sau de operare.

iOS 9 a fost lansat pe 16 septembrie de catre compania Apple, iar desi ne aflam la doar doua saptamani distanta de aparitia acestei versiuni majore a sistemului de operare pentru iPhone, iPad sau iPod Touch, iata ca actualizarile continua sa “curga” pentru iOS.

Anul trecut Apple a avut foarte multe probleme cu iOS 8, iar anul acesta incearca sa rezolve totul cat se poate de repede inainte ca bugurile sa aiba parte de prea multa atentie in presa, iar acest lucru este extrem de bun pentru toti utilizatorii de pe glob.