Precomenzile iPhone 6S incep azi la Orange, Telekom si Vodafone

precomenzi iPhone 6S si iPhone 6S Plus RomaniaPrecomenzile iPhone 6S incep azi la Orange, Telekom si Vodafone, cei trei operatori de telefonie mobila respectand planurile companiei Apple, spre deosebire de altii, eMAG lansand iPhone 6S la precomanda acum o ora.

V-am spus zilele trecute cat costa iPhone 6S si iPhone 6S plus la Orange, Telekom si Vodafone, preturile oficiale urmand a fi divulgate in cursul aceste nopti cand precomenzile vor fi deschise oficial pentru toti cei interesati sa cumpere produsele companiei americane.

In mod traditional, precomenzile iPhone 6S si iPhone 6S Plus la Orange, Telekom si Vodafone ar trebui sa inceapa la ora 00:01 prin intermedul magazinelor online ale celor trei operatori de telefonie mobila si nu cred ca anul acesta vor schimba in vreun fel lucrurile.

E foarte putin probabil ca precomenzile iPhone 6S si iPhone 6S Plus sa inceapa mai tarziu de aceasta ora la vreun operator, sau chiar in cursul diminetii, mai ales ca exista foarte mult interes pentru noile produse ale celor de la Apple in momentul de fata.

Desigur ca diseara va voi oferi toate detaliile despre inceperea precomenzilor iPhone 6S si iPhone 6S Plus la Orange, Telekom si Vodafone si preturile de vanzare pentru produse in Romania, asa ca veti sti ce alegeti sa faceti in momentul in care ele vor fi anuntate.