Prima Pagina iPhone 6S Pret iPhone 6S la Orange, Telekom si Vodafone

Pret iPhone 6S la Orange, Telekom si Vodafone

Pret iPhone 6S la Orange, Telekom si VodafonePretul iiPhone 6S si iPhone 6S Plus la Orange, Telekom si Vodafone este principala grija a multora dintre cei care au aflat ieri despre lansarea iPhone 6S si iPhone 6S Plus in Romania in 9 octombrie, cu precomenzi deschise din 2 octombrie.

V-am spus deja despre lansarea iPhone 6S si iPhone 6S Plus la Orange, Telekom si Vodafone, doi dintre cei trei operatori confirmand oficial lansarea in cursul zilei de ieri, in timp ce astazi reprezentantii Telekom mi-au confirmat ca nu vor “ramane in urma” competitorilor anul acesta.

UPDATE: Preturile oficiale pentru iPhone 6S si iPhone 6S Plus la Orange Vodafone si telekom le gasiti facand click pe urmatoarele link-uri:

Avand in vedere toate acestea, in acest articol voi discuta despre pretul iPhone 6S si iPhone 6S Plus la Orange, Telekom si Vodafone incepand din data de 2 octombrie, atunci urmand a fi anunte oficial preturile la care vor fi vandute in Romania noile smartphone-uri ale companiei Apple.

Pretul iPhone 6S si iPhone 6S Plus la Orange

pretul iPhone 6S Orange

In imaginea de mai sus aveti preturile practicate pentru iPhone 6 si iPhone 6 Plus anul trecut de catre Orange Romania, iar anul acesta nu m-as astepta ca preturile iPhone 6S si iPhone 6S Plus la Orange sa fie cu mult diferite fata de cele pe care le vedeti mai sus.

Mai exact, nu ma astept ca pretul iPhone 6S la Orange sa fie mai mic de 350 de euro cu un abonament de minim 40 de euro, iar in aceeasi masura nu ma astept ca pretul iPhone 6S Plus la Orange sa fie mai mic de 450 de euro la acelasi abonament de minim 40 de euro.

In ceea ce priveste pretul standard iPhone 6S si iPhone 6S Plus la Orange, ei bine el ar trebui sa fie foarte apropiat de cel din Apple Store Europa, diferenta putand fi de doar cativa euro in plus pentru Romania, deci nu veti avea o oferta prea proasta.

Pretul iPhone 6S si iPhone 6S Plus la Telekom

pretul iPhone 6S Telekom

Anul trecut Telekom Romania a avut cele mai bune preturi la abonament pentru iPhone 6 si iPhone 6 Plus, iar anul acesta pretul iPhone 6S si iPhone 6S Plus la Telekom ar putea fi la fel de bun, daca operatorul va dori sa atraga cel putin la fel de multi clienti.

Acum Telekom vinde iPhone 6 la preturi incepand de la 270 de euro cu abonamente de 40 de euro lunar si ma astept ca pretul iPhone 6S la operator sa inceapa de la minim 300 – 320 de euro la acelasi abonament de 40 de euro, diferenta fiind data de faptul ca iPhone 6S este mai nou.

pretul iPhone 6S PLus Telekom

Pentru pretul iPhone 6S Plus la Telekom lucrurile nu sunt cu mult diferite, operatorul de telefonie mobila putand cere minim 370 de euro pentru terminal la un abonament lunar de 40 de euro, asta in conditiile in careacum vinde iPhone 6 Plus cu 340 de euro la acelasi abonament.

Preturile standard iPhone 6S si iPhone 6S Plus la Telekom au fost destul de mari anul trecut in perioada lansarii si nu ma astept ca acum sa fie simialre cu cele din Apple Store.

Pretul iPhone 6S si iPhone 6S Plus la Vodafone

In final avem operatorul de telefonie mobila Vodafone Romania, acesta avand preturi mari atat la abonament, cat si “la liber” pentru terminalele iPhone si ma astept ca pretul iPhone 6S si iPhone 6S Plus la Vodafone sa fie destul de mare de la bun inceput.

Pretul iPhone 6S la Vodafone ar putea incepe de la minim 300 – 350 de euro la un abonament de 49 de euro lunar, iar asta in conditiile in care acum Vodafone vinde iPhone 6 la un pret de 270 de euro cu abonamentul mentionat anterior.

Pretul iPhone 6S Plus la Vodafone ar putea incepe de la 400 – 450 de euro la un abonament de 49 de euro lunar, iar asta in conditiile in care acum Vodafone vinde iPhone 6 Plus la un pret de 370 de euro cu abonamentul mentionat anterior.

Vodafone are preturi standard mai mari decat cele din Apple Store, insa spre deosebire de ceilalti operatori are un abonament de 80 de euro pe luna la care ar putea oferi iPhone 6S gratuit, iPhone 6S Plus urmand a costa doar pana in 100 de euro la acest abonament.

Inainte sa inchei trebuie sa va reamintesc faptul ca exista o foarte mare sansa ca Orange, Telekom si Vodafone sa vanda iPhone 6S si iPhone 6S Plus doar la abonament in perioada lansarii, astfel ca ar putea fi imposibil sa cumparati terminale la pret standard.

 • redcampion

  la DIGI stiti ceva???

 • @redcampion: Digi nu e partener Apple, deci nu va vinde prea curand.

 • iulian

  in ce conditii sunt desemnati partenerii Apple? ce conditii n-a indeplinit digi din moment ce nu e partener Apple?

 • E o lista foarte lunga, iar Digi nici nu cred ca vrea sa vanda iPhone ca sa subventioneze masiv terminalele pentru oameni care asteapta telefoane gratuite sau la 1 leu pe luna.
  Mai mult, Digi si-ar incarca reteaua extrem de mult cu terminale care au nevoie de viteze mari de internet si ajung la 3G de 2 Mbits, iar Apple nu certifica operatori de genul asta.
  Poate dupa ce vor lansa 4G-ul.

 • iulian

  poate la anul … anul asta mi-as fi dorit sa-l iau de la ei la pretul de Apple Store dar in 6/12 rate asa cum fac cu celelalte telefoane

 • Florin MANEA

  ce mojici…In UK, si l-a luat un coleg la abonament de 40 de lire , Iphone 6s gratis, contract la operator timp de 2 ani.

 • Mihai C.

  a vandut la un momentdat 🙂

 • Cosmin

  Noi suntem prea saraci sa cumparam ieftin !

 • redcampion

  Multam,dar a fost ca am luat eu 5s……

 • Awol Vlad

  Mai stati pana in decembrie ca o sa le gasiti cu 100eur mai ieftin, pe olx, sigilate, garantie internationala 1 an, neverlocked cum am facut eu cu i6:))

 • RaduD

  Eu zic sa mai asteptam sa intre de la toti operatorii si alti importatori, se va umple piata, apoi va mai scadea pretul la liber.

 • Mihai Matzero

  Pai pana in decembrie ma si plictisesc de el si apar zvonuri de iphone 7 deja :))

 • @Mihai Matzero: Digi e operator de telefonie mobila, magazinul spus de tine unul oarecare din Romania care e de evitat.

 • Stefan Andras

  Pronostic:
  Telekom – 3.499 decodat
  Orange – 3.399 codat
  Vodafone – 3.299 codat

 • Puneti-va problema daca vor vinde telefoane la pret standard, ca ei nu prea fac asta si aveti de asteptat cam o luna pentru o diferenta de 100 de lei care nu prea merita.

 • cristian constantin

  Are cineva idee despre programul buy back practicat de Orange,deoarece doresc sa achizitionez un iPhone 6S plus 64gb de la orange si sa dau prin acest program un iPhone 5S de 16 gb?Cand am facut upgrade la 5s,pe un 4s de 16gb am primit 285 de euro fata de 120.