Pret iPhone 6S la Orange, Telekom si Vodafone

Pret iPhone 6S la Orange, Telekom si VodafonePretul iiPhone 6S si iPhone 6S Plus la Orange, Telekom si Vodafone este principala grija a multora dintre cei care au aflat ieri despre lansarea iPhone 6S si iPhone 6S Plus in Romania in 9 octombrie, cu precomenzi deschise din 2 octombrie.

V-am spus deja despre lansarea iPhone 6S si iPhone 6S Plus la Orange, Telekom si Vodafone, doi dintre cei trei operatori confirmand oficial lansarea in cursul zilei de ieri, in timp ce astazi reprezentantii Telekom mi-au confirmat ca nu vor “ramane in urma” competitorilor anul acesta.

UPDATE: Preturile oficiale pentru iPhone 6S si iPhone 6S Plus la Orange Vodafone si telekom le gasiti facand click pe urmatoarele link-uri:

Avand in vedere toate acestea, in acest articol voi discuta despre pretul iPhone 6S si iPhone 6S Plus la Orange, Telekom si Vodafone incepand din data de 2 octombrie, atunci urmand a fi anunte oficial preturile la care vor fi vandute in Romania noile smartphone-uri ale companiei Apple.

Pretul iPhone 6S si iPhone 6S Plus la Orange

pretul iPhone 6S Orange

In imaginea de mai sus aveti preturile practicate pentru iPhone 6 si iPhone 6 Plus anul trecut de catre Orange Romania, iar anul acesta nu m-as astepta ca preturile iPhone 6S si iPhone 6S Plus la Orange sa fie cu mult diferite fata de cele pe care le vedeti mai sus.

Mai exact, nu ma astept ca pretul iPhone 6S la Orange sa fie mai mic de 350 de euro cu un abonament de minim 40 de euro, iar in aceeasi masura nu ma astept ca pretul iPhone 6S Plus la Orange sa fie mai mic de 450 de euro la acelasi abonament de minim 40 de euro.

In ceea ce priveste pretul standard iPhone 6S si iPhone 6S Plus la Orange, ei bine el ar trebui sa fie foarte apropiat de cel din Apple Store Europa, diferenta putand fi de doar cativa euro in plus pentru Romania, deci nu veti avea o oferta prea proasta.

Pretul iPhone 6S si iPhone 6S Plus la Telekom

pretul iPhone 6S Telekom

Anul trecut Telekom Romania a avut cele mai bune preturi la abonament pentru iPhone 6 si iPhone 6 Plus, iar anul acesta pretul iPhone 6S si iPhone 6S Plus la Telekom ar putea fi la fel de bun, daca operatorul va dori sa atraga cel putin la fel de multi clienti.

Acum Telekom vinde iPhone 6 la preturi incepand de la 270 de euro cu abonamente de 40 de euro lunar si ma astept ca pretul iPhone 6S la operator sa inceapa de la minim 300 – 320 de euro la acelasi abonament de 40 de euro, diferenta fiind data de faptul ca iPhone 6S este mai nou.

pretul iPhone 6S PLus Telekom

Pentru pretul iPhone 6S Plus la Telekom lucrurile nu sunt cu mult diferite, operatorul de telefonie mobila putand cere minim 370 de euro pentru terminal la un abonament lunar de 40 de euro, asta in conditiile in careacum vinde iPhone 6 Plus cu 340 de euro la acelasi abonament.

Preturile standard iPhone 6S si iPhone 6S Plus la Telekom au fost destul de mari anul trecut in perioada lansarii si nu ma astept ca acum sa fie simialre cu cele din Apple Store.

Pretul iPhone 6S si iPhone 6S Plus la Vodafone

In final avem operatorul de telefonie mobila Vodafone Romania, acesta avand preturi mari atat la abonament, cat si “la liber” pentru terminalele iPhone si ma astept ca pretul iPhone 6S si iPhone 6S Plus la Vodafone sa fie destul de mare de la bun inceput.

Pretul iPhone 6S la Vodafone ar putea incepe de la minim 300 – 350 de euro la un abonament de 49 de euro lunar, iar asta in conditiile in care acum Vodafone vinde iPhone 6 la un pret de 270 de euro cu abonamentul mentionat anterior.

Pretul iPhone 6S Plus la Vodafone ar putea incepe de la 400 – 450 de euro la un abonament de 49 de euro lunar, iar asta in conditiile in care acum Vodafone vinde iPhone 6 Plus la un pret de 370 de euro cu abonamentul mentionat anterior.

Vodafone are preturi standard mai mari decat cele din Apple Store, insa spre deosebire de ceilalti operatori are un abonament de 80 de euro pe luna la care ar putea oferi iPhone 6S gratuit, iPhone 6S Plus urmand a costa doar pana in 100 de euro la acest abonament.

Inainte sa inchei trebuie sa va reamintesc faptul ca exista o foarte mare sansa ca Orange, Telekom si Vodafone sa vanda iPhone 6S si iPhone 6S Plus doar la abonament in perioada lansarii, astfel ca ar putea fi imposibil sa cumparati terminale la pret standard.