Sondaj: Ce iPhone 6S sau iPhone 6S Plus ai cumparat ?

iPhone 6S si iPhone 6S Plus au fost lansate la precomanda in Romania inclusiv la operatorii de telefonie mobila Orange, Vodafone si Telekom, preturile au fost anuntate, zarurile au fost aruncate, iar acum astept sa imi spuneti ce terminale ati ales pentru achizitie cu livrare din 9 octombrie.

Preturile iPhone 6S si iPhone 6S Plus de anul acesta sunt usor mai mari decat cele practicate anul trecut de catre compania Apple deoarece aceasta le-a crescut fara vreo explicatie clara, insa in Romania gasiti ambele produse la pret mai mic decat in Apple Store in momentul de fata.

Fara a continua prea mult discutiile va intreb din nou ce iPhone 6S sau iPhone 6S Plus ai cumparat ?


17 COMENTARII

  1. Note 4, m-au sunat din rețea și mi-au propus la 1 euro & obligativitate contractuală de 3 luni… e clar ca nu in romania 😉 așa că am 2 plablet-uri iphone 6 plus si note 4.

  2. 6S Plus 64 GB Space Grey. Ce nu inteleg eu si nu am vazut scris de nimeni prin comentarii, cum frate sa cumperi de la orange/vodafone/telekom? Platesti telefonul dublu… au niste preturi de mori astia in Romania. Poate nu vad eu avantajul dar… mai bine il iei in rate de la emag, am vazut ca sunt fara dobanda… decat sa te legi la cap cu un abonament pe 2 ani. Si la rata te legi la cap, corect, dar nu platesti dublu pe terminal!

  3. @amfetamin: poti sa astepti si mama Black Friday-ului, n-o sa vezi reduceri la S-uri, slabe sanse sa vezi reduceri si la 6 sau 6+

  4. Eu vorbesc de Vodafone,cand s-a lansat 5S la ei avea un pret iar de BF era cu 50-60€ mai ieftin,am crezut ca așa va rămâne si dupa BF prețul,dar m-am înșelat,a durat doar 3 zile(vineri-sâmbăta-duminica) dupa care a revenit la prețul inițial,cu 50-60€ mai scump(aproximativ,nu mai știu exact). Știu sigur ca am urmărit atunci evoluția prețului lui 5S ca am vrut sa-mi fac prelungire de ab.

  5. Si netul de pe telefon si minutele sunt gratis? Iti trebuie minim 1 gb de net,plus niște minute daca tot iti iei iPhone si vrei sa-l folosești. Aici vorbim de iPhone,nu de IPod sau ipad Wi-Fi only.