Autonomia bateriei iOS 9.0.2

autonomia bateriei iOS 9.0.2Autonomia bateriei iOS 9.0.2 este una dintre principalele griji ale celor care au facut sau doresc sa faca update la noua versiune a sistemului de operare in zilele urmatoare, iOS 9.0.2 fiind lansat miercuri de catre Apple.

In zilele trecute de atunci am testat autonomia bateriei iOS 9.0.2 pe terminalele pe care le am in casa si va pot spune ca fata de iOS 9.0.1 nu exista vreo imbunatatire semnificativa desi compania Apple a rezolvat o multitudine de probleme ale utilizatorilor.

V-am spus deja ca iOS 9.0.2 are performante mai bune decat iOS 9.0.1, desi diferenta este minora, insa aceasta imbunatatire nu se “vede” si in autonomia bateriei iOS 9.0.2 asa ca nu trebuie sa va asteptati la o imbunatatire pentru ea deoarece nu veti vedea asa ceva.

Ca sa fiu complet sincer cu voi nici nu ma asteptam ca autonomia bateriei iOS 9.0.2 sa fie mai buna decat autonomia bateriei iOS 9.0.1 deoarece intre lansarea iOS 9.0.2 si iOS 9.0.1 a trecut doar o saptamana, asa ca Apple nu a avut foarte mult timp la dispozitie sa faca imbunatatiri majore.

Acestea fiind spuse, autonomia bateriei iOS 9.0.2 va fi la fel ca in iOS 9.0.2, dar usor mai buna decat in iOS 9 si mai slaba decat in iOS 8.4.1, asa ca trebuie sa alegeti cu grija ce versiuni ale sistemului de operare rulati in terminalele voastre.